LIKE ONLINE

Μεθυσμένος επιβάτης επιχείρησε να ανοίξει την πόρτα του αεροπλάνου με προορισμό την Κω - Δείτε βίντεο

Μεθυσμένος επιβάτης επιχείρησε να ανοίξει την πόρτα του αεροπλάνου με προορισμό την Κω - Δείτε βίντεο

Μεθυσμένος επιβάτης πτήσης με προορισμό την Κω προσπάθησε να εισβάλλει στο πιλοτήριο του αεροπλάνου στα 30.000 πόδια και αφού πάλεψε με τα μέλη του πληρώματος, επιχείρησε να ανοίξει την πόρτα εξόδου.

Το αεροπλάνο είχε αναχωρήσει από το αεροδρόμιο του Gatwick της Βρετανίας. Στη θέα των όσων συνέβαιναν οι υπόλοιποι επιβάτες παρακολουθούσαν έντρομοι, ενώ ο πιλότος αποφάσισε να κάνει αναγκαστική προσγείωση στο Μόναχο.

Οι τρομακτικές στιγμές καταγράφηκαν σε βίντεο το οποίο αναρτήθηκε στο TikTok. Σε αυτό βλέπουμε τις προσπάθειες του πληρώματος να αφοπλίσουν τον μεθυσμένο επιβάτη και παράλληλα ακούμε τις αποδοκιμασίες των υπόλοιπων επιβατών.

Δείτε το βίντεο:

 

 

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα Sun ο εκτός ελέγχου επιβάτης μεταξύ άλλων αποκάλεσε τον πιλότο «σκουπίδι».

Στο Μόναχο αστυνομικές δυνάμεις και υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης είχαν παραταχθεί στον διάδρομο προσγείωσης. Αστυνομικοί εισέβαλαν στο αεροσκάφος, συνέλαβαν τον μεθυσμένο άντρα και τον απομάκρυναν.

Οι επιβάτες της πτήσης διανυκτέρευσαν το βράδυ σε ξενοδοχείο της πόλης.

Η αεροπορική εταιρεία δήλωσε μέσω σχετικής ανακοίνωσης: «Αν και τέτοια περιστατικά είναι σπάνια, δεν ανεχόμαστε προσβλητική ή απειλητική συμπεριφορά».

Πηγή: in.gr

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Έμειναν «πίντα» και φέτος οι μαθητές: Ξενύχτησαν στα σχολεία και φωτογραφήθηκαν με την Υπουργό Παιδείας

• Έριξε άγκυρα το Daleela: Οι μήνες με τη μεγαλύτερη ζήτηση, το θέμα με τις ακυρώσεις και η λύση

• Δημοτική Εκπαίδευση: Αυτές είναι οι σχολικές αργίες για 2024 -2025 - Τι ισχύει για τα κοινοτικά τμήματα

• Μακελειό στην Τζόρτζια: Δώρο από τον πατέρα του το όπλο με το οποίο ο 14χρονος σκότωσε 4 άτομα σε σχολείο

• Πέθανε στα 34 του γνωστός ράπερ



Αποκλειστικό: Επιστολή Προσφύγων της Κάτω Δερύνειας στον Κόλιν Στιούαρτ- Κατηγορούνται από το ψευδοκράτος για κατασκοπεία

Αποκλειστικό: Επιστολή Προσφύγων της Κάτω Δερύνειας στον Κόλιν Στιούαρτ- Κατηγορούνται από το ψευδοκράτος για κατασκοπεία

Επιστολή την οποία αποκαλύπτει το «T» απέστειλε το μέλος της επιτροπής Κάτω Δερύνειας Μιχάλης Πόλεος προς τον Ειδικό Αντιπρόσωπο του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών Κόλιν Στιούαρτ με την οποία ζητεί την παρέμβαση των ΗΕ για την απαράδεκτη κίνηση του κατοχικού καθεστώτος να θέσει στο stop list πρόσφυγες της Κάτω Δερύνειας, οι οποίοι στις 31 Αυγούστου πραγματοποίησαν εκδήλωση στο κατεχόμενο χωριό τους, στην παρουσία του Δημάρχου Παραλιμνίου Γιώργου Νικολέτου και του Αντιδημάρχου Δερύνειας Νίκου Λίλη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top