Σαν να μπήκε ο χειμώνας: Καταρρακτώδεις βροχές σε διάφορες περιοχές του νησιού - Δείτε βίντεο

Σαν να μπήκε ο χειμώνας: Καταρρακτώδεις βροχές σε διάφορες περιοχές του νησιού - Δείτε βίντεο

Βροχερός ο Σεπτέμβριος, με καταρρακτώδεις βροχές να έχουν πλήξει διάφορες περιοχές του νησιού.

Όπως φαίνεται σε βίντεο που αναρτήθηκαν στη σελίδα «Καιρόφιλοι Κύπρου», εντονες βροχοπτώσεις παρατηρούνται σε διάφορες περιοχές της Κύπρου, ιδιαίτερα στα ορεινά.

Υπενθυμίζεται ότι είναι σε ισχύ κίτρινη προειδοποίηση για καταιγίδες, ως τις 5 μ.μ. της Παρασκευής (6/9).

Όπως αναφέρεται, μεμονωμένες ισχυρές καταιγίδες αναμένεται να επηρεάσουν περιοχές κυρίως στο εσωτερικό και τα ορεινά, ενώ οι καταιγίδες δύνανται να συνοδευτούν από χαλάζι. Η ένταση της βροχής αναμένεται να κυμανθεί μεταξύ 35 και 55 χιλιοστών ανά ώρα.

Δείτε βίντεο:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ενημέρωσε τη Μελόνι για τις εξελίξεις στο Κυπριακό ο ΠτΔ - Οι κοινές ιδέες και το όραμα Κύπρου-Ιταλίας

Ενημέρωσε τη Μελόνι για τις εξελίξεις στο Κυπριακό ο ΠτΔ - Οι κοινές ιδέες και το όραμα Κύπρου-Ιταλίας

Στην ισχυρή κοινή επιθυμία των Κυβερνήσεων Κύπρου και Ιταλίας για την περαιτέρω ενίσχυση των διμερών σχέσεων ανάμεσα τους, εξέφρασαν σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και η Πρωθυπουργός της Ιταλίας κα Τζόρτζια Μελόνι, κατά τη συνάντηση τους στη Ρώμη, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιηθεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλιδης στην Ιταλία.