ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Σορός στην Αγία Νάπα: Σε συγκεκριμένο πρόσωπο προσανατολίζονται οι έρευνες - «Αποδεικτικά» τα αντικείμενα

Σορός στην Αγία Νάπα: Σε συγκεκριμένο πρόσωπο προσανατολίζονται οι έρευνες - «Αποδεικτικά» τα αντικείμενα

Σε συγκεκριμένο πρόσωπο προσανατολίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας, για την σορό η οποία εντοπίστηκε το πρωί της Πέμπτης 05 Σεπτεμβρίου, σε δασώδη περιοχή βόρεια της Αγιάς Νάπας.

Η σορός είναι σε μουμιοποιημένη κατάσταση, κάτι το οποίο δυσκόλεψε αρχικά το έργο ταυτοποίησης, με τις Αρχές να στρέφονται προς τα ελλείποντα πρόσωπα ώστε να λύσουν το μυστήριο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha, οι Αρχές βρίσκονται σε θετικό δρόμο ταυτοποίησης καθώς βρέθηκαν προσωπικά αντικείμενα του άτυχου άνδρα, τα οποία στρέφουν τις έρευνες σε συγκεκριμένο πρόσωπο, το οποίο βρισκόταν στην λίστα ελλειπόντων.

«Τρέχουν» οι εξελίξεις αναφορικά με την σορό άνδρα που εντοπίστηκε σε δασώδη περιοχή βόρεια της Αγίας Νάπας το πρωί της Πέμπτης 05 Σεπτεμβρίου.

Σημειώνεται ότι το μεσημέρι της Παρασκευής (6/9) διενεργήθηκε από τους ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξο Ορθοδόξου, στο νεκροτομείο του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού, ωστόσο λόγω της προχωρημένης σήψης δεν κατέστη δυνατό να εξακριβωθούν τα αιτία θανάτου και ως εκ τούτου παρελήφθησαν δείγματα για εργαστηριακές εξετάσεις σε επίπεδο γενετικών, ιστολογικών και τοξικολογικών.

Εν αναμονή των εργαστηριακών εξετάσεων οι συνθήκες που οδήγησαν στον θάνατο του αγνώστου άντρα παραμένουν άγνωστες και όλα τα ενδεχόμενα συνεχίζουν να διερευνώνται.

Επίσης θα διενεργηθούν εξετάσεις σε επίπεδο DNA για ταυτοποίηση σε συνδυασμό με τα προσωπικά αντικείμενα που βρέθηκαν κατά τον εντοπισμό του άτυχου άνδρα.

Δείτε βίντεο:

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Αποσύρεται και ο τρίτος δικηγόρος υπεράσπισης των μοναχών - Οι δυο βασικοί λόγοι

• Δημοτική Εκπαίδευση: Αυτές είναι οι σχολικές αργίες για 2024 -2025 - Τι ισχύει για τα κοινοτικά τμήματα

• Famagusta: Συμφωνία Τουρκίας με το Netflix να μην διατεθεί η σειρά πουθενά αλλού εκτός Ελλάδας

• Διαμάχη Κυβέρνησης - Ελεγκτικής Υπηρεσίας: «Πρώιμες αντιδράσεις με σκληρές εκφράσεις» - «Οπισθοχώρηση αντί εκσυγχρονισμός»



ΠτΔ: Πανέτοιμος για διάλογο στο Κυπριακό - Ζήτησε ενότητα στο εσωτερικό

ΠτΔ: Πανέτοιμος για διάλογο στο Κυπριακό - Ζήτησε ενότητα στο εσωτερικό

Πανέτοιμος να προσέλθει στο τραπέζι του διαλόγου, στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου λύσης, του διαπραγματευτικού κεκτημένου και αρχών και αξιών της ΕΕ, δήλωσε το βράδυ της Παρασκευής ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, υπογραμμίζοντας ότι είναι ζωτικής σημασίας να παραμείνουμε ενωμένοι, έχοντας ως κόμμα μας την Κύπρο «και τίποτε άλλο».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top