ΕΛΛΑΔΑ

ΣΥΡΙΖΑ: Επίθεση Κασσελάκη σε Πολάκη για ομοφοβία - «Εγώ δεν ανέβασα τη Δώρα στη σκηνή, όπως εσύ τον Τάιλερ» απάντησε ο βουλευτής Χανίων

ΣΥΡΙΖΑ: Επίθεση Κασσελάκη σε Πολάκη για ομοφοβία - «Εγώ δεν ανέβασα τη Δώρα στη σκηνή, όπως εσύ τον Τάιλερ» απάντησε ο βουλευτής Χανίων

Με αντεγκλήσεις για την προσωπική ζωή του καθενός, αλλά και για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, κορυφώθηκε στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ η αντιπαράθεση του Στέφανου Κασσελάκη με τον Παύλο Πολάκη.

Το... γάντι έριξε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος, κατά τη διάρκεια της εναρκτήριας ομιλίας του, αναφέρθηκε στον γάμο του με τον Τάιλερ Μακμπέθ και τις επικρίσεις για την προβολή της προσωπικής του ζωής.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε ονομαστικά στον Παύλο Πολάκη, τον οποίο εμμέσως κατηγόρησε για ομοφοβία, τονίζοντας: «Επειδή όμως ο Παύλος έκανε μια ανάρτηση όπου μιλούσε για lifestyle μασκαριλίκια, οφείλω να πω δυο λόγια. Αγαπητέ Παύλο, ανεβάζεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες με την οικογένειά σου, τα ψαρέματά σου, την στολή σου συνεχώς, και καλά κάνεις, επιλογή σου είναι. Πού αρχίζει όμως και πού τελειώνει το lifestyle; Μήπως τάχα αυτό δεν είναι lifestyle, επειδή είναι της αντρικής σχολής;».

Και συνέχισε: «Εγώ, φίλε Παύλο, είμαι ο ίδιος και δεν ντρέπομαι να κυκλοφορήσω και κάτω από τα 300 μέτρα υψόμετρο και πάνω από αυτά. Δεν επιλέγω κατά περίπτωση. Γιατί δεν είναι "προσωπική επιλογή" όπως έγραψες. Είναι η ζωή μου. Και αριστερά σημαίνει να γιορτάζεις τη μοναδικότητα του καθενός και με αυτόν τον τρόπο να φέρνεις ισότητα στην κοινωνία. Ας καταλήξουν λοιπόν τι είναι αυτό που τους ενοχλεί; Είναι το δήθεν lifestyle; Ή είναι ο νέος, ο ξένος, το αμερικανάκι, ο gay, αυτός που δε μας μοιάζει, αυτός που δεν έχει περγαμηνές αριστεροσύνης, αυτός που εργάστηκε στην Goldman Sachs;».

Απαντώντας στην κριτική περί lifestyle, όταν ανέβηκε στο βήμα, ο Παύλος Πολάκης αντέτεινε πως οι δικές του αναρτήσεις είναι πολιτικές στη συντριπτική πλειοψηφία τους. Κατηγόρησε τον Στέφανο Κασσελάκη ότι η εικόνα της υπερπροβολής των προσωπικών του επιλογών επισκιάζει τις πολιτικές θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ. «Ο κόσμος βλέπει τον Στέφανο, αλλά δεν τον ακούει» ανέφερε χαρακτηριστικά. Και συνέχισε: «Εγώ είπα πρώτος, στις 15 Αυγούστου, στηρίζουμε τον Στέφανο. Δεν έχω καμία ομοφοβική ιδιότητα, που πάνε να μου αποδώσουν».

Μεταξύ άλλων, είπε ότι ουδέποτε ανέβασε τη σύζυγό του, Δώρα, στην εξέδρα μιας προεκλογικής του ομιλίας, όπως έκανε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ με τον Τάιλερ Μακμπέθ, ενώ ανέφερε επίσης ότι έχει αντίρρηση με την τεκνοθεσία στα ομόφυλα, αλλά και στα ετερόφυλα ζευγάρια -είπε ότι μόνο υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις θα δεχόταν τεκνοθεσία σε ετερόφυλα.

Δείτε την απάντηση Πολάκη

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Καλοκαίρι με βροχές ο συνδυασμός του καιρού - Όσα αναφέρει Μετεωρολογικός Λειτουργός στο «Τ» για τις επόμενες μέρες

• Νέες κενές θέσεις στη Δημόσια Υπηρεσία - Δείτε μισθούς και όλες τις λεπτομέρειες

• Παππούς στην Λάρνακα τρώει ηλιόσπορο γιατί δεν έχει κάτι άλλο να φάει - Συγκλονιστικό βίντεο

• Καταγγελίες και αντιδράσεις γονέων για το κόστος στολών σε Γυμνάσια - Οι επιστολές και η ξεκάθαρη απάντηση ΥΠΑΝ

• Μείωση 8,9% στον αριθμό εγγεγραμμένων ανέργων τον Αύγουστο – Πίνακες

• Famagusta: Οριστικά εκτός Τουρκίας από το Netflix – Η πρώτη αντίδραση του Κούλλη Νικολάου



Περιοδεία σε όλες τις επαρχίες το επόμενο διάστημα ανακοίνωσε ο Πρόεδρος

Περιοδεία σε όλες τις επαρχίες το επόμενο διάστημα ανακοίνωσε ο Πρόεδρος

Περιοδεία σε όλες τις επαρχίες της ελεύθερης Κύπρου και την ΄ύπαιθρο θα πραγματοποιήσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, όπω ςο ίδιος ανακοίνωσε σήμερα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top