«Κλείδωσε» η ημερομηνία της συνάντησης Χριστοδουλίδη-Γκουτέρες στη Νέα Υόρκη

«Κλείδωσε» η ημερομηνία της συνάντησης Χριστοδουλίδη-Γκουτέρες στη Νέα Υόρκη

Στις 23 Σεπτεμβρίου αναμένεται να συναντηθεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης με τον Γενικό Γραμματέα των ΗΕ, Αντόνιο  Γκουτέρες, στη Νέα Υόρκη, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα έχει συνάντηση με τον κ. Γκουτέρες στις 23 Σεπτεμβρίου το απόγευμα.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στα κατεχόμενα, ο  Τουρκοκύπριος ηγέτης Ερσίν Τατάρ είπε πως στις 22 Σεπτεμβρίου θα μεταβεί στη Νέα Υόρκη όπου θα συναντηθεί με τον κ. Γκουτέρες.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Να αξιοποιήσουν το «παράθυρο ευκαιρίας» καλεί ΠτΔ - Ερχιουρμάν ο Γκουτέρες

Κυπριακό: Να αξιοποιήσουν το «παράθυρο ευκαιρίας» καλεί ΠτΔ - Ερχιουρμάν ο Γκουτέρες

Ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Έκθεση Καλών Υπηρεσιών προτρέπει τους ηγέτες των δύο κοινοτήτων να αξιοποιήσουν «το παρόν παράθυρο ευκαιρίας για πρόοδο», το οποίο, όπως αναφέρει, «δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο», ενώ καταγράφει ως θετικό την εντατικοποίηση του διαλογου.

BEST OF TOTHEMAONLINE