Γέλιο μέχρι δακρύων… Πλαστικό σπιτάκι «ενοικιάζεται» για 8,5 χιλιάδες ευρώ στη Λεμεσό -Δείτε φωτογραφία

 Γέλιο μέχρι δακρύων… Πλαστικό σπιτάκι «ενοικιάζεται» για 8,5 χιλιάδες ευρώ στη Λεμεσό -Δείτε φωτογραφία

Ένα ευρηματικό και συνάμα αστείο τρόπο βρήκαν οι κάτοικοι της Λεμεσού για να σχολιάσουν τις «άπιαστες» τιμές ενοικίων στην πόλη τους. 

Σύμφωνα με τη χιουμοριστική ανάρτηση στη σελίδα «I Love Cyprus PE», ένα πλαστικό σπιτάκι ενοικιάζεται για 8500 ευρώ, ενώ μαζί του… έρχεται και ένα πλαστικό αυτοκίνητο.

Δείτε την ανάρτηση από τη σελίδα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνέντευξη ΠτΔ σε τ/κ ΜΜΕ: «Πιστεύω ότι και ο κ. Έρχιουρμαν θέλει πράγματι λύση»

Συνέντευξη ΠτΔ σε τ/κ ΜΜΕ: «Πιστεύω ότι και ο κ. Έρχιουρμαν θέλει πράγματι λύση»

Την πεποίθηση ότι μαζί με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν μπορούν να «γράψουν ιστορία», εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μιλώντας στη «Γενί Ντουζέν», στην πρώτη του συνέντευξη σε τουρκοκυπριακό μέσο μετά από τρία χρόνια, σημειώνοντας παράλληλα ότι «ως Ελληνοκύπριοι δεν έχουμε Σχέδιο Β. Η μόνη δυνατή λύση είναι η επανένωση της Κύπρου. Το υφιστάμενο στάτους κβο δεν επιτρέπει στη χώρα μας να αξιοποιήσει πλήρως τις δυνατότητές της».

BEST OF TOTHEMAONLINE