Νεκρό βρέφος: Αποκλείστηκε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας - «Δεν είχε ταφεί σε βάθος»

Νεκρό βρέφος: Αποκλείστηκε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας - «Δεν είχε ταφεί σε βάθος»

Αποκλείστηκε το ενδεχόμενο οποιασδήποτε εγκληματικής ενέργειας όσον αφορά την υπόθεση του εντοπισμού νεκρού βρέφους σε κοιμητήριο στη Λευκωσία, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές.

Όπως ανέφεραν στο ΚΥΠΕ οι πηγές αυτές, την Κυριακή γυναίκα εντόπισε νεκρό βρέφος σε κοιμητήριο στη Λευκωσία και ειδοποίησε την Αστυνομία.

Από τις εξετάσεις που έγιναν διαπιστώθηκε ότι το βρέφος είχε αποβιώσει στις αρχές Αυγούστου, κατά τη γέννα, και το είχε θάψει ιερέας στον χώρο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, διερευνάται το ενδεχόμενο το βρέφος να μην θάφτηκε αρχικά σε αρκετό βάθος και αργότερα να ξεθάφτηκε λόγω των καιρικών συνθηκών ή από κάποιο ζώο.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε στην εκπομπή «Πρωτοσέλιδο» ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Χρίστος Ανδρέου, «φαίνεται ότι το συγκεκριμένο βρέφος δεν είχε ταφεί σε βάθος και εκταφιάστηκε είτε από τις καιρικές συνθήκες είτε από αδέσποτα ζώα που βρίσκονταν στην περιοχή».

Δείτε βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή τεχνικό σχεδιασμό του έργου ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου - Ελλάδας, θα παράσχουν οι έρευνες του πλοίου Abeille Marengo, όπως αναφέρει ο Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας της Ελλάδας (ΑΔΜΗΕ) και η Great Sea Interconnector Α.Ε. (GSI) 

BEST OF TOTHEMAONLINE