Θα θρηνήσουμε θύματα ! Δείτε τι κάνουν ανεγκέφαλοι νεαροί στη Λεμεσό

Θα θρηνήσουμε θύματα ! Δείτε τι κάνουν ανεγκέφαλοι νεαροί στη Λεμεσό

Απίστευτο και άκρως επικίνδυνο το σπορ που διάλεξε ομάδα νεαρών απο την Λεμεσό για να διασκεδάσει...!

Αναγνώστης της σελίδας μας όπως μας ενημέρωσε, την περασμένη Κυριακή (04/10) επισκέφθηκε το Μόλο της Λεμεσού και αντίκρισε το πιο κάτω θέαμα.

Νεαροί ηλικίας 15 με 17 χρόνων να βρίσκονται στις νέες αποβάθρες του μόλου και να επιχειρούν να κάνουν βουτιά απο ύψος περίπου 4-5 μέτρων.

Μάλιστα όπως μας αναφέρθηκε οι νεαροί ανέβαιναν σε πάσσαλο φωτισμού και απο εκεί έκαναν βουτιές στην θάλασσα. 
Να σημειώσουμε πως στις νέες αποβάθρες δεν υπάρχει πρόσβαση στο να κανει κάποιος βουτιές, όμως όπως φαίνεται οι νεαροί βρήκαν δικιά τους "εφεύρεση", βάζοντας μάλιστα τον εαυτό τους σε κίνδυνο. 

Δείτε και μόνοι σας

 

 

Ιωάννα Μάντζιηπα 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ερσίν Τατάρ: Οχι σε επίσημες διαπραγματεύσεις χωρίς αναγνώριση κυριαρχικής ισότητας

Ερσίν Τατάρ: Οχι σε επίσημες διαπραγματεύσεις χωρίς αναγνώριση κυριαρχικής ισότητας

Δεν θα εισέλθουμε σε καμία επίσημη διαδικασία διαπραγμάτευσης "χωρίς να αναγνωριστεί η κυριαρχική ισότητα και το ισότιμο διεθνές καθεστώς των Τουρκοκυπρίων" δήλωσε ο Τ/κ ηγέτης Ερσίν Τατάρ κατά την επιστροφή του στα κατεχόμενα από την Νέα Υόρκη.