Ψάχνει δικηγόρους με μίσθωση υπηρεσιών η ΝΥ για θέματα αιτητών ασύλου

Ψάχνει δικηγόρους με μίσθωση υπηρεσιών η ΝΥ για θέματα αιτητών ασύλου

Η Νομική Υπηρεσία της Δημοκρατίας ζητεί την υποβολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη μίσθωση υπηρεσιών 10 δικηγόρων προς κάλυψη αναγκών της Νομικής Υπηρεσίας σε θέματα αιτητών ασύλου, ως καθορίζονται στην πρόσκληση που είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα της Νομικής Υπηρεσίας.

Οι εκδηλώσεις ενδιαφέροντος θα πρέπει να υποβληθούν το αργότερο μέχρι τις 24 Σεπτεμβρίου, ημέρα Τρίτη, και ώρα 12 μ.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με τις προσκλήσεις και τη διαδικασία υποβολής εκδήλωσης ενδιαφέροντος, μπορείτε να αποταθείτε στην ιστοσελίδα της Νομικής Υπηρεσίας (www.law.gov.cy → Ενημέρωση →Έντυπα / Αιτήσεις).

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ, επιχειρεί να «κλειδώσει» ένα νέο πολιτικό αφήγημα μετά τις βουλευτικές εκλογές, οι οποίες, σύμφωνα με την επίσημη εκτίμηση της Εζεκία Παπαϊωάννου, σηματοδοτούν μια πρώτη ένδειξη ανάκαμψης και σταθεροποίησης της εκλογικής του επιρροής. Πίσω από τη θετική αποτίμηση όμως, βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη η πιο σύνθετη πολιτική εξίσωση της επόμενης περιόδου: Η πορεία προς τις προεδρικές εκλογές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE