Ψάχνει δικηγόρους με μίσθωση υπηρεσιών η ΝΥ για θέματα αιτητών ασύλου

Ψάχνει δικηγόρους με μίσθωση υπηρεσιών η ΝΥ για θέματα αιτητών ασύλου

Η Νομική Υπηρεσία της Δημοκρατίας ζητεί την υποβολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη μίσθωση υπηρεσιών 10 δικηγόρων προς κάλυψη αναγκών της Νομικής Υπηρεσίας σε θέματα αιτητών ασύλου, ως καθορίζονται στην πρόσκληση που είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα της Νομικής Υπηρεσίας.

Οι εκδηλώσεις ενδιαφέροντος θα πρέπει να υποβληθούν το αργότερο μέχρι τις 24 Σεπτεμβρίου, ημέρα Τρίτη, και ώρα 12 μ.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με τις προσκλήσεις και τη διαδικασία υποβολής εκδήλωσης ενδιαφέροντος, μπορείτε να αποταθείτε στην ιστοσελίδα της Νομικής Υπηρεσίας (www.law.gov.cy → Ενημέρωση →Έντυπα / Αιτήσεις).

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Χτύπημα» κάτω από τη μέση για Αποστόλου: Τον κατηγόρησαν για ξέπλυμα χρήματος - «Υπομένω τα ψέματα και τη λάσπη μερικών»

«Χτύπημα» κάτω από τη μέση για Αποστόλου: Τον κατηγόρησαν για ξέπλυμα χρήματος - «Υπομένω τα ψέματα και τη λάσπη μερικών»

Το τελευταίο διάστημα το όνομα του Βουλευτή Ανδρέα Αποστόλου βρίσκεται στο επίκεντρο της πολιτικής συζήτησης, μετά τη ρήξη του με την ΕΔΕΚ και πληροφορίες που τον ήθελαν να συζητά με το ΔΗΚΟ για τα επόμενα πολιτικά του βήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE