Ψάχνει δικηγόρους με μίσθωση υπηρεσιών η ΝΥ για θέματα αιτητών ασύλου

Ψάχνει δικηγόρους με μίσθωση υπηρεσιών η ΝΥ για θέματα αιτητών ασύλου

Η Νομική Υπηρεσία της Δημοκρατίας ζητεί την υποβολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη μίσθωση υπηρεσιών 10 δικηγόρων προς κάλυψη αναγκών της Νομικής Υπηρεσίας σε θέματα αιτητών ασύλου, ως καθορίζονται στην πρόσκληση που είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα της Νομικής Υπηρεσίας.

Οι εκδηλώσεις ενδιαφέροντος θα πρέπει να υποβληθούν το αργότερο μέχρι τις 24 Σεπτεμβρίου, ημέρα Τρίτη, και ώρα 12 μ.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με τις προσκλήσεις και τη διαδικασία υποβολής εκδήλωσης ενδιαφέροντος, μπορείτε να αποταθείτε στην ιστοσελίδα της Νομικής Υπηρεσίας (www.law.gov.cy → Ενημέρωση →Έντυπα / Αιτήσεις).

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Σε αχαρτογράφητα νερά η νέα εσωκομματική κρίση - Αβέρωφ και Αννίτα απέναντι στην κάλπη του 2028

ΔΗΣΥ: Σε αχαρτογράφητα νερά η νέα εσωκομματική κρίση - Αβέρωφ και Αννίτα απέναντι στην κάλπη του 2028

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός, βρίσκεται ξανά μπροστά σε μια κρίσιμη εσωκομματική δοκιμασία, αυτή τη φορά με φόντο τις Προεδρικές Εκλογές του 2028. Η εξαγγελία της υποψηφιότητας του Αβέρωφ Νεοφύτου και μόλις μία ημέρα αργότερα, η απόφαση της Αννίτας Δημητρίου να διεκδικήσει το χρίσμα του κόμματος, διαμορφώνουν ένα νέο σκηνικό στον ΔΗΣΥ, πριν ακόμη ανοίξει επισήμως η διαδικασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE