ΕΛΛΑΔΑ

Πειραιάς: Ισόβια στον 69χρονο για την εν ψυχρώ δολοφονία παρκαδόρου – Ένταση έξω από το δικαστήριο

Πειραιάς: Ισόβια στον 69χρονο για την εν ψυχρώ δολοφονία παρκαδόρου – Ένταση έξω από το δικαστήριο

Ποινή ισόβιας κάθειρξης επιβλήθηκε στον 69χρονο για την εν ψυχρώ δολοφονία παρκαδόρου στον Πειραιά, χωρίς να του αναγνωριστεί ελαφρυντικό.

Συγγενείς του θύματος προσπάθησαν να λιντσάρουν τον 69χρονο έξω από τα δικαστήρια του Πειραιά τη στιγμή της μεταγωγής του, ενώ ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις επιχείρησαν να απομακρύνουν τους εξαγριωμένους συγγενείς του 39χρονου.

Ακόμα και όταν έβαλαν τον κατηγορούμενο μέσα στην κλούβα του Μεταγωγών, δεν σταμάτησαν να τον αποδοκιμάζουν, να χτυπούν το όχημα και να εκτοξεύουν μπουκάλια.

«Μόνο τα ισόβια του άξιζαν, και είναι πάρα πολύ λίγο… Την ψυχή του άντρα μου ελπίζω να την απαλύναμε λίγο» δήλωσε στο Star η σύζυγος του 39χρονου, η οποία βρέθηκε έξω από τα δικαστήρια.

Ένταση στα δικαστήρια
Ένταση επικράτησε έξω από τα δικαστήρια του Πειραιά στη δίκη της στυγερής δολοφονίας του νεαρού παρκαδόρου από έναν ηλικιωμένο για ασήμαντη αφορμή. Το δικαστήριο του επέβαλε ισόβια, ωστόσο οι συγγενείς του προσπάθησαν να τον λιντσάρουν. Η σύζυγος του άτυχου υπαλλήλου πάρκινγκ μίλησε αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και τον Γιάννη Σωτηρόπουλο.

Συγγενείς του άτυχου παρκαδόρου επιτέθηκαν στον 68χρονο κατηγορούμενο για το στυγερό έγκλημα. Προσπάθησαν να τον λιντσάρουν έξω από τα δικαστήρια του Πειραιά τη στιγμή της μεταγωγής του.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις επιχείρησαν να απομακρύνουν τους εξαγριωμένους συγγενείς του 39χρονου. Ακόμα και όταν έβαλαν τον κατηγορούμενο μέσα στην κλούβα του Μεταγωγών, δε σταμάτησαν να τον αποδοκιμάζουν, να χτυπούν το όχημα και να εκτοξεύουν μπουκάλια.

Ψυχρός και αμετανόητος ο κατηγορούμενος – Τι υποστήριξε
Καθόλη τη διάρκεια της δίκης, ο κατηγορούμενος ήταν ψυχρός και αμετανόητος, ενώ στην απολογία του που κράτησε περίπου μία ώρα, δεν έδειξε κανένα ίχνος μεταμέλειας.

«Με είχε προκαλέσει. Πάρκαρε τα αυτοκίνητα του πάρκινγκ στο πεζοδρόμιο και δεν μπορούσα να περάσω», υποστήριξε ξανά.

Για το στυγερό έγκλημα το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Πειραιά επέβαλε στον 68χρονο κατηγορούμενο την ποινή της ισόβιας κάθειρξης, χωρίς να του αναγνωρίσει κανένα ελαφρυντικό.

ΠΗΓΗ: In.gr

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Μονή Αββακούμ: Συνεχίζεται η συνεδρίαση του Συνοδικού Δικαστηρίου - Δεν έγινε διάλειμμα ούτε για μεσημεριανό χθες

• Κυπριακό: Δεν αναμένεται τριμερής στην Ν.Υόρκη πριν τον Οκτώβριο

• Door to door: Σύντομα αναμένεται να «κλείσει» συμφωνία για την Ξυλοτύμπου - Εξετάζουν και Μάμμαρι

• Χωρίς Διευθύντρια νηπιαγωγείο στην Ορόκλινη: Φωνάζουν οι γονείς - Τι απαντά στο «Τ» αρμόδιος του ΥΠΑΝ

• Έρχονται βροχές και καταιγίδες - Δείτε αναλυτικά πού και πότε

• Στον τουρισμό mega events στοχεύει η Λάρνακα



Interconnector: Κρίσιμη ευρεία σύσκεψη για την τελική απόφαση - Καθησυχάζει η Ελληνική κυβέρνηση για το γεωπολιτικό ρίσκο

Interconnector: Κρίσιμη ευρεία σύσκεψη για την τελική απόφαση - Καθησυχάζει η Ελληνική κυβέρνηση για το γεωπολιτικό ρίσκο

Στο ακουστικό αναμένουν οι Κύπριοι καταναλωτές -οι οποίοι εξακολουθούν να πληρώνουν το πιο ακριβό ρεύμα ανάμεσα στα κράτη της ΕΕ- για τις αποφάσεις που θα ληφθούν σε ευρεία σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη το απόγευμα, για την ηλεκτρική διασύνδεση Κύπρου-Ελλάδας, με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top