LIKE ONLINE

Mέθοδος Garuda: Η νέα αθλητική τεχνική που σε βοηθά να αποκτήσεις μυϊκή μάζα χωρίς να «λιώνεις» στη γυμναστική

Mέθοδος Garuda: Η νέα αθλητική τεχνική που σε βοηθά να αποκτήσεις μυϊκή μάζα χωρίς να «λιώνεις» στη γυμναστική

Η μέθοδος Garuda είναι μια καινοτόμος προσέγγιση που βασίζεται στην ευελιξία και τη δύναμη.

Τι θα έλεγες για μια σωματική άσκηση που σου επιτρέπει να γυμναστείς χωρίς να εξαντλήσεις τον εαυτό σου; Αυτή υπόσχεται η μέθοδος Garuda, μια νέα προσέγγιση της γυμναστικής που συνδυάζει ευλυγισία και δύναμη και θα σε βοηθήσει να δείχνεις και να αισθάνεσαι υπέροχα χωρίς την εξάντληση που συνδέεται με τις πιο παραδοσιακές προπονήσεις.

Δημιουργήθηκε από τον James D'Silva, πρώην επαγγελματία χορευτή, και η μέθοδος Garuda είναι εμπνευσμένη από ένα λεπτό μείγμα κλάδων όπως η γιόγκα, το πιλάτες, το μπαλέτο και το τάι τσι. Το όνομά της παραπέμπει στο μυθικό πουλί Garuda, σύμβολο δύναμης και ευκινησίας στην ινδουιστική κουλτούρα, και αυτό αντικατοπτρίζεται στον στόχο αυτής της πρακτικής: να μάθεις να κινείσαι με τη χάρη και τη δύναμη ενός πουλιού που πετάει, αναπτύσσοντας παράλληλα δυνατούς μύες.

Αν η σκέψη της έντονης προπόνησης σου προκαλεί ανατριχίλα, η μέθοδος Garuda θα μπορούσε να γίνει ο καλύτερος σύμμαχός σου. Η προσέγγιση αυτή απευθύνεται τόσο σε αρχάριους όσο και σε έμπειρους αθλητές και προσφέρει σε όλους την ευκαιρία να προπονηθούν χωρίς να νιώθουν ότι πιέζουν τον εαυτό τους υπερβολικά. Για όσους θεωρούν τους εαυτούς τους λίγο τεμπέληδες, αλλά θέλουν να γυμναστούν, η Garuda προσφέρει έναν ιδανικό συνδυασμό άσκησης, αλλά και χαλάρωσης.

Όμως, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν παράγει αποτελέσματα. Αντιθέτως, δουλεύοντας βαθιά τους μύες και βελτιώνοντας την κινητικότητα, η πρακτική αυτή βοηθάει στο χτίσιμο του σώματος με ήπιο τρόπο, χωρίς τις συνήθεις καταπονήσεις και τη δυσκαμψία. Είναι μια έξυπνη μέθοδος που σε κάνει να ιδρώνεις, αλλά χωρίς να το συνειδητοποιείς.

Εκτός από τα σωματικά οφέλη, το Garuda προσφέρει ψυχική ευεξία. Εστιάζοντας στην αναπνοή και την ακρίβεια της κίνησης, η πρακτική αυτή μειώνει το άγχος και βελτιώνει τη συγκέντρωση. Ενισχύει επίσης την αυτοπεποίθηση δίνοντάς σου μεγαλύτερο έλεγχο του σώματός σου.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr
 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Μονή Αββακούμ: Μήνες μετά το σκάνδαλο με το πρώτο χρηματοκιβώτιο εντοπίστηκε και δεύτερο

• Ομοφοβική επίθεση στη Λεμεσό: Ισχυρίζεται ότι του επιτέθηκε και τον προκάλεσε ο παραπονούμενος - Υπό κράτηση ο 29χρονος

• Επίθεση δέχθηκε τροχονόμος - Μετέβη στο νοσοκομείο - Τι αναφέρει η καταγγελία

• «Στάζουν» οι μαθητές - Τοποθετήθηκαν αλλά δεν λειτουργούν τα κλιματιστικά και αφαίρεσαν ανεμιστήρες

• Door to door: Σύντομα αναμένεται να «κλείσει» συμφωνία για την Ξυλοτύμπου - Εξετάζουν και Μάμμαρι

• Χωρίς Διευθύντρια νηπιαγωγείο στην Ορόκλινη: Φωνάζουν οι γονείς - Τι απαντά στο «Τ» αρμόδιος του ΥΠΑΝ



Interconnector: Κρίσιμη ευρεία σύσκεψη για την τελική απόφαση - Καθησυχάζει η Ελληνική κυβέρνηση για το γεωπολιτικό ρίσκο

Interconnector: Κρίσιμη ευρεία σύσκεψη για την τελική απόφαση - Καθησυχάζει η Ελληνική κυβέρνηση για το γεωπολιτικό ρίσκο

Στο ακουστικό αναμένουν οι Κύπριοι καταναλωτές -οι οποίοι εξακολουθούν να πληρώνουν το πιο ακριβό ρεύμα ανάμεσα στα κράτη της ΕΕ- για τις αποφάσεις που θα ληφθούν σε ευρεία σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη το απόγευμα, για την ηλεκτρική διασύνδεση Κύπρου-Ελλάδας, με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top