ΠΑΡΑ-THEMA

«Προφητικός» εξορκισμός στον τάφο του Οσίου Αββακούμ - Οι αναφορές για τον Θ. Κυριακού - Δείτε βίντεο

«Προφητικός» εξορκισμός στον τάφο του Οσίου Αββακούμ - Οι αναφορές για τον Θ. Κυριακού - Δείτε βίντεο

Υποτιθέμενο εξορκισμό που φαίνεται να αποκαλύπτει όσα ακολούθησαν σχετικά με την Μονή Αββακούμ, δημοσίευσε ο χρήστης foni.avvakoum στο TikTok.

Στον εξορκισμό, τον οποίο αναδημοσίευσε η «Ομάδα Στήριξης Πατέρων Οσίου Αββακούμ» από την ομάδα «Φίλοι Ιεράς Μονής Οσίου Αββακούμ – Φτερικούδι», φαίνεται να παρουσιάζεται ο «δαίμονας» να ομολογεί όλα όσα θα ακολουθούσαν.

Μεταξύ άλλων, γίνεται αναφορά και στον θεολόγο Θεόδωρο Κυριακού και στα «δαιμόνια» που έχει.

«Αν κάτσω να τα μετρήσω ένα χάσω τον λοαρκασμό. Ότι κάμει, ότι πει εν ένας που λόου μας, εκπροσώπα πολλούς ο Θεόδωρος Κυριακού», ακούγεται να λέει ο «δαίμονας» στο βίντεο.

Δείτε το βίντεο:

@foni.avvakoum Σοκ...Τι αποκαλύπτει ο Διαβολος! Ακούστε μέχρι το τέλος. Απόσπασμα από Εξορκισμό που έγινε στον τάφο του Οσίου Αββακούμ τον γεν̌άρη η ώρα 13:05. Από τον Γενάρη αποκαλύφθηκαν όλα όσα θα ακολουθούσαν όλο αυτό το διάστημα!!! #cyprustok #cyprustiktok #truth #αληθεια #μονηαββακουμ #ορθοδοξια #orthodoxiellada #orthodoxchristian #viraltiktok #monastery #orthodox #orthodoxy #foryou #orthodoxh_ellada #orthodoxchristian #foryourpage #orthodox #foryourpage #fyy #viral #foryou #fy #viralvideo #moniavvakoum #avvakoum #avakoum #viral #foryourpage #fyy #fyp ♬ original sound - Foni Avvakoum

«Η αγάπη και η στήριξη του κόσμου είναι κάτι που μας δίνει ακόμη περισσότερη δύναμη να μην τα βάζουμε κάτω και να συνεχίζουμε. Μας έχουν ενημερώσει φίλοι της σελίδας ότι στην πλατφόρμα του ΤikTok, άγνωστος χρήστης έχει δημιουργήσει μια σελίδα με το όνομα χρήστη foni.avvakoum και υπόσχεσαι να βοηθήσει στο να λάμψει η όλη αλήθεια για την αδικία και τα βάσανα που έχουν υποστεί οι Πατέρες της μονής μας. Ντοκουμέντα από εξορκισμούς που τέλεσαν οι Πατέρες της μονής μας τον Ιανουάριο όπου ακούγονται από το δαιμόνιο όλα όσα θα επακολουθήσουν τους επόμενους μήνες. Αν βλέπει αυτή την ανάρτηση ο δημιουργός της σελίδας αυτής θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε θερμά και να έχει την ευλογία του Θεού! Η κάθε βοήθεια των πιστών είναι ένα λιθαράκι δύναμης στον αγώνα που δίνουν οι Πατέρες μας αλλά και στο δρόμο προς την αλήθεια! Ο Θεός μαζί μας!», ανέφερε ανάρτηση της ομάδας «Φίλοι Ιεράς Μονής Οσίου Αββακούμ – Φτερικούδι».

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Μονή Αββακούμ: Μήνες μετά το σκάνδαλο με το πρώτο χρηματοκιβώτιο εντοπίστηκε και δεύτερο

• Ομοφοβική επίθεση στη Λεμεσό: Ισχυρίζεται ότι του επιτέθηκε και τον προκάλεσε ο παραπονούμενος - Υπό κράτηση ο 29χρονος

• Επίθεση δέχθηκε τροχονόμος - Μετέβη στο νοσοκομείο - Τι αναφέρει η καταγγελία

• «Στάζουν» οι μαθητές - Τοποθετήθηκαν αλλά δεν λειτουργούν τα κλιματιστικά και αφαίρεσαν ανεμιστήρες

• Door to door: Σύντομα αναμένεται να «κλείσει» συμφωνία για την Ξυλοτύμπου - Εξετάζουν και Μάμμαρι

• Χωρίς Διευθύντρια νηπιαγωγείο στην Ορόκλινη: Φωνάζουν οι γονείς - Τι απαντά στο «Τ» αρμόδιος του ΥΠΑΝ



Σε εξέλιξη η κρίσιμη σύσκεψη στο Προεδρικό για τον GSΙ - Φωτογραφίες

Σε εξέλιξη η κρίσιμη σύσκεψη στο Προεδρικό για τον GSΙ - Φωτογραφίες

Ξεκίνησε γύρω στις 15:45, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, η κρίσιμη συνάντηση στο Προεδρικό Μέγαρο για το μέλλον της ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου – Ελλάδας, Great Sea Interconnector, αξίας €1,9 δισ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top