ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Τούρκοι αστυνομικοί πυροβόλησαν Έλληνα οδηγό στα ελληνοτουρκικά σύνορα που επιτέθηκε σε μοτοσικλετιστή

Τούρκοι αστυνομικοί πυροβόλησαν Έλληνα οδηγό στα ελληνοτουρκικά σύνορα που επιτέθηκε σε μοτοσικλετιστή

Σε έδαφος της Τουρκίας κοντά στα ελληνοτουρκικά σύνορα Τούρκοι αστυνομικοί πυροβόλησαν έναν Έλληνα οδηγό προκειμένου να τον ακινητοποιήσουν, καθώς επιτέθηκε σε διερχόμενο μοτοσικλετιστή.

Σύμφωνα με τον ανταποκριτή του ΣΚΑΪ στην Κωνσταντινούπολη, Μανώλη Κωστίδη, ο άνδρας τραυματίστηκε στο πόδι και είναι καλά στην υγεία του, ενώ φέρεται να πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα.

Ο κυβερνήτης της Αδριανούπολης εξέδωσε ανακοίνωση, όπου ανέφερε τα εξής:

«Στον ενδιάμεσο χώρο όπου βρίσκεται η Πύλη του Τελωνείου στα Ύψαλα και την Πύλη του Ελληνικού Τελωνείου, Έλληνας οδηγός οχήματος χτύπησε και τραυμάτισε έναν οδηγό μοτοσικλέτας, ο οποίος ήταν Τούρκος υπήκοος, και αργότερα μπήκε στο χώρο από την αντίθετη κατεύθυνση και χτύπησε και φορτηγό με ξένη πινακίδα στην είσοδο ακτίνων Χ μπροστά από την πλατφόρμα κυκλοφορίας του φορτηγού. Ενώ προσπαθούσε να περάσει από το πλάι του οχήματός του, το φορτηγό προσέκρουσε στο όχημα και στις μπάρες και σταμάτησε.

Ο οδηγός του εν λόγω οχήματος κατέβηκε από το όχημά του και με ένα κοπτικό εργαλείο στο χέρι πήγε προς τους αστυνομικούς μας. Στη συνέχεια, οι αστυνομικοί μας πυροβόλησαν προειδοποιητικά 2 φορές στον αέρα και αφού το άτομο δεν συμμορφώθηκε, ακινητοποιήθηκε πυροβολώντας το στο δεξί του πόδι.

Ο κρατούμενος Έλληνας υπήκοος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για εξετάσεις και η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο.

Αν και δεν υπήρξε σοβαρό πρόβλημα με την κατάσταση της υγείας του τραυματία συμπολίτη μας, μεταφέρθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο. Μεταφέρουμε τις ευχές μας στον πολίτη μας να γίνει σύντομα καλά.


Το θέμα γνωστοποιήθηκε επίσημα στους ομολόγους της άλλης χώρας, της Ελλάδας, μέσω του Κοινού Κέντρου Επαφής, ενώ παράλληλα προσκλήθηκε στο Κυβερνείο μας ο Έλληνας Πρόξενος στην Αδριανούπολη και ενημερώθηκε αναλυτικά.

Για το περιστατικό έχει ξεκινήσει η απαραίτητη δικαστική και διοικητική έρευνα και παρακολουθούνται στενά οι εξελίξεις».

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Υπόθεση Αββακούμ: Aυθεντικά τα βίντεο - Το δεύτερο χρηματοκιβώτιο και η λίστα 12 ατόμων υπεράσπισης των μοναχών

• Σύλληψη δυο φερόμενων διακινητών για τη βάρκα μεταναστών στο Ακρωτήρι - Ποιος ήταν ο προορισμός;

• Επίθεση δέχθηκε τροχονόμος - Μετέβη στο νοσοκομείο - Τι αναφέρει η καταγγελία

• «Στάζουν» οι μαθητές - Τοποθετήθηκαν αλλά δεν λειτουργούν τα κλιματιστικά και αφαίρεσαν ανεμιστήρες

• Door to door: Σύντομα αναμένεται να «κλείσει» συμφωνία για την Ξυλοτύμπου - Εξετάζουν και Μάμμαρι

• Χωρίς Διευθύντρια νηπιαγωγείο στην Ορόκλινη: Φωνάζουν οι γονείς - Τι απαντά στο «Τ» αρμόδιος του ΥΠΑΝ



Βιαστικός και λιγομίλητος ο ΠτΔ για GSI: «Ήταν μια καλή επιλογή  να γίνει αυτή η συζήτηση» - Κλειστά στόματα για όσα ειπώθηκαν

Βιαστικός και λιγομίλητος ο ΠτΔ για GSI: «Ήταν μια καλή επιλογή να γίνει αυτή η συζήτηση» - Κλειστά στόματα για όσα ειπώθηκαν

Λιγομίλητος και βιαστικός ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας για την πολύωρη σύσκεψη για το GSI , με την επιστροφή του στο Προεδρικό. Χωρίς κατάληξη έληξε η σημερινή σύσκεψη (10/9), η οποία ξεκίνησε από τις 15:45 στο Προεδρικό και ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 20:00 το βράδυ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top