Υπόθεση Αββακούμ: «Μάλλον θα έχουμε απόφαση σήμερα» - Το βιντεάκι με τον εξορκισμό και η αντίδραση Κυριακού

Υπόθεση Αββακούμ: «Μάλλον θα έχουμε απόφαση σήμερα» - Το βιντεάκι με τον εξορκισμό και η αντίδραση Κυριακού

Θα υπάρχει αποτέλεσμα σήμερα στην εκκλησιαστική διαδικασία, αναφέρει ο Θεολόγος Θεόδωρος Κυριακού στην Εκπομπή Πρωτοσέλιδο.

Αναμένεται ότι μετά την απόφαση του Συνοδικού Δικαστηρίου αναμένεται λίγες ώρες μετά, αν θα επισφραγίσει η Ιερά Σύνοδος την απόφαση ( του Συνοδικού Δικαστηρίου).

Ο κ.Θεοδώρου τόνισε ξανά ότι η Πολιτική Δική και η Εκκλησιαστική είναι δυο διαφορετικές και παράλληλες διαδικασίες. Δεν παρεμβαίνει η μια στην άλλη. Εξήγησε ότι το πολιτικό δικαστήριο δεν μπορεί να ελέγξει την εκκλησιαστική διαδικασία.

«Ένα θέατρο του παραλόγου. Αυτό το πράγμα δεν είναι εξορκισμός, δεν είναι έτσι. Φαίνεται καθαρά ότι δεν είναι εξορκισμός και ασχολούνταν καθαρά μαζί μου. Ο κόσμος που το είδε γέλασε και γέλασα και εγώ ακόμη περισσότερο», ανέφερε για το βίντεο που κυκλοφορεί με τον «εξορκισμό», όπου υποτίθεται ο «δαίμονας» ομολογεί από τον Ιανουάριο τι θα ακολουθήσει με επίκεντρο τον ρόλο του κ. Κυριακού.

Δείτε το βίντεο με τον εξορκισμό:

@foni.avvakoum Σοκ...Τι αποκαλύπτει ο Διαβολος! Ακούστε μέχρι το τέλος. Απόσπασμα από Εξορκισμό που έγινε στον τάφο του Οσίου Αββακούμ τον γεν̌άρη η ώρα 13:05. Από τον Γενάρη αποκαλύφθηκαν όλα όσα θα ακολουθούσαν όλο αυτό το διάστημα!!! #cyprustok #cyprustiktok #truth #αληθεια #μονηαββακουμ #ορθοδοξια #orthodoxiellada #orthodoxchristian #viraltiktok #monastery #orthodox #orthodoxy #foryou #orthodoxh_ellada #orthodoxchristian #foryourpage #orthodox #foryourpage #fyy #viral #foryou #fy #viralvideo #moniavvakoum #avvakoum #avakoum #viral #foryourpage #fyy #fyp ♬ original sound - Foni Avvakoum

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τραγωδία στη Γεροσκήπου: Θλίψη για τον 28χρονο Χαράλαμπο - «Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ» - Φωτογραφία

Τραγωδία στη Γεροσκήπου: Θλίψη για τον 28χρονο Χαράλαμπο - «Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ» - Φωτογραφία

Θλίψη προκάλεσε ο ξαφνικός θάνατος του 28χρονου Χαράλαμπου Κωμοδρόμου, ο οποίος εντοπίστηκε αναίσθητος το πρωί της Κυριακής στη θαλάσσια περιοχή της Γεροσκήπου στην Πάφο.

BEST OF TOTHEMAONLINE