ΔΙΕΘΝΗ

Κέιτ Μίντλετον: Η πρώτη αντίδραση του πρίγκιπα Γουίλιαμ για το τέλος της χημειοθεραπείας – «Έχει δρόμο μπροστά της»

Κέιτ Μίντλετον: Η πρώτη αντίδραση του πρίγκιπα Γουίλιαμ για το τέλος της χημειοθεραπείας – «Έχει δρόμο μπροστά της»

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, δήλωσε ότι το τέλος της χημειοθεραπείας της Κέιτ Μίντλετον για τον καρκίνο είναι «καλά νέα», αλλά πρόσθεσε ότι η σύζυγός του έχει ακόμη «πολύ δρόμο να διανύσει».

Στο Llanelli του Carmarthenshire ταξίδεψε την Τρίτη (10.09.2024) ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, για να γιορτάσει τον ουαλικό αθλητισμό και τον πολιτισμό. Εκεί τον υποδέχτηκε πλήθος κόσμου δίνοντας ευχές για την Κέιτ Μίντλετον μετά την ανακοίνωσή της ότι είχε ολοκληρώσει τη χημειοθεραπεία κατά του καρκίνου.

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας ευχαρίστησε τον κόσμο για τις σκέψεις του. Αναφορικά με τα χαρμόσυνα νέα για την υγεία της συζύγου του ο ίδιος ανέφερε: «Είναι καλά νέα, αλλά υπάρχει ακόμη πολύς δρόμος».

Ο 42χρονος, ήταν χαμογελαστός και ευδιάθετος στην νέα του δημόσια εμφάνιση, ενώ επέλεξε να εμφανιστεί για ακόμη μία φορά αξύριστος, δείχνοντας πόσο του πάει το νέο του λουκ.

Χτες, με ένα συγκινητικό βίντεο ο Κέιτ Μίντλετον ανακοίνωσε ότι τελείωσε η διαδικασία της χημειοθεραπείας της η οποία κράτησε αρκετούς μήνες. Η πριγκίπισσα της Ουαλίας είχε ανακοινώσει ότι διαγνώστηκε με καρκίνο τον περασμένο Μάρτιο και είχε αποσυρθεί από τις δημόσιες εμφανίσεις, «ρίχνοντας» την προσοχή της στην υγεία της.

«Ένα μήνυμα από την Κάθριν, την πριγκίπισσα της Ουαλίας», έγραψε στη λεζάντα του βίντεο που δημοσίευσε για να ανακοινώσει την χαρούμενη είδηση.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας μέσα στο 2024 έχει κάνει μόνο δύο δημόσιες εμφανίσεις από τότε που διαγνώστηκε με καρκίνο. Εμφανίστηκε για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια του Trooping the Color τον Ιούνιο, ενώ έγινε μέλος της βασιλικής οικογένειας στο μπαλκόνι των Ανάκτορων του Μπάκιγχαμ. Η δεύτερη εμφάνισή της ήρθε τον Ιούλιο στο Wimbledon, όπου παρουσίασε το τρόπαιο των ανδρών και απέσπασε το χειροκρότημα από το κοινό.

ΠΗΓΗ: newsit.gr

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Νέες κάμερες στη Λεμεσό - Πότε ανάβει το φλας

• Κακοκαιρία Atena στην Ελλάδα: Θα επηρεάσει την Κύπρο; Τι μας επιφυλάσσει ο καιρός

• Κλιματιστικά στα σχολεία: «Πάνω απ’ όλα η ασφάλεια» - Πότε αναμένεται να λειτουργήσουν

• Μονή Αββακούμ: Όσα αποφάσισε το Συνοδικό Δικαστήριο - Ζητά επιστημονική γνωμάτευση για μαρτυρικό υλικό

• Σοκαριστικό τροχαίο με ένα νεκρό στα κατεχόμενα: Τα φορτηγά έγιναν «φυσαρμόνικα» - Δείτε φωτογραφίες

• Κοιτάξετε τους λογαριασμούς σας: Καταβάλλονται σήμερα τα 150€ στους δικαιούχους για την νέα σχολική χρονιά



Στις 25 Σεπτεμβρίου η ομιλία ΠτΔ ενώπιον της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών

Στις 25 Σεπτεμβρίου η ομιλία ΠτΔ ενώπιον της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών

Στις 25 Σεπτεμβρίου το πρωί (ώρα Νέας Υόρκης) αναμένεται να εκφωνήσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, την ομιλία του ενώπιον της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top