Στο νοσοκομείο κρατούμενος των Κεντρικών Φυλακών - Τραυματίστηκε μετά από επισκεπτήριο - Λεπτομέρειες
Κρατούμενος στις Κεντρικές Φυλακές μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αφού εντοπίστηκε τραυματισμένος από το προσωπικό των φυλακών.
Το περιστατικό έγινε χθες, Τρίτη, 11 Σεπτεμβρίου, με το θύμα να νοσηλεύεται με τραύματα στην πλάτη, στο στήθος και στο χέρι στο νοσοκομείο Αγρινίου ενώ τα κίνητρα της επίθεσης να παραμένουν άγνωστα.
Σύμφωνα με το agrinionews.gr στο επεισόδιο, ενεπλάκησαν Ρομά από την περιοχή. Ειδικότερα ως δράστης του τραυματισμού έχει ταυτοποιηθεί 26χρονος ο οποίος φέρεται να απασχόλησε και προ λίγων μηνών για άλλο αιματηρό επεισόδιο με θύμα επαγγελματία του Παναιτωλίου.
Οι αστυνομικές αρχές έσπευσαν στο σημείο και αναζητούν πλέον τον νεαρό σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης.
ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις