Επεισοδιακή καταδίωξη στην Κηφισιά: Κλεμμένο όχημα προσέκρουσε σε κολόνα – Ένας ελαφρά τραυματίας και δύο συλλήψεις

Επεισοδιακή καταδίωξη στην Κηφισιά: Κλεμμένο όχημα προσέκρουσε σε κολόνα – Ένας ελαφρά τραυματίας και δύο συλλήψεις

Καταδίωξη κλεμμένου οχήματος σημειώθηκε πριν λίγη ώρα, το πρωί της Τετάρτης, με τους αστυνομικούς να προχωρούν τελικά σε δύο συλλήψεις και ένα άτομο να τραυματίζεται ελαφρά.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ., όλα συνέβησαν περίπου στις 11.50 όταν η Αστυνομία δέχθηκε κλήση για κλεμμένο όχημα έξω από το Δημαρχείο Αχαρνών. Ακολούθησαν αναζητήσεις με αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ να εντοπίζουν το όχημα και να κάνουν σήμα προκειμένου να σταματήσει. Εις μάτην.

Ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα με αποτέλεσμα να ξεκινήσει καταδίωξη. Κοντά στην Καλυφτάκη ο οδηγός εγκλωβίστηκε και προσπάθησε να διαφύγει προσκρούοντας δύο φορές σε περιπολικό χωρίς να προκληθεί τραυματισμός.

Τελικά επί της οδού Αχαρνών στην Κηφισιά το όχημα προσέκρουσε σε κολόνα και στη συνέχεια κατέληξε σε μία αυλή οικοδομής, έξω από την τοπική ΔΟΥ.

Σύμφωνα με αναφορές ένας πολίτης τραυματίστηκε ελαφρά, ενώ οι αστυνομικοί προχώρησαν σε δύο συλλήψεις.

troxaio_kifissia___2_

troxaio_kifissia___6_

troxaio_kifissia___5_

troxaio_kifissia___4_

troxaio_kifissia___3_

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στην Κύπρο οι δέκα Αμερικανοί εμπειρογνώμονες για τις φωτιές - Πιάνουν άμεσα δουλειά

Στην Κύπρο οι δέκα Αμερικανοί εμπειρογνώμονες για τις φωτιές - Πιάνουν άμεσα δουλειά

Η αμερικανική Πρεσβεία στη Λευκωσία καλωσόρισε στην Κύπρο τους δέκα εμπειρογνώμονες από τις ΗΠΑ που θα διερευνήσουν και θα αξιολογήσουν, κατόπιν αιτήματος της Λευκωσίας, τη διαχείριση της πυρκαγιάς στην ορεινή Λεμεσό, εξαίροντας τη συνεργασία ΗΠΑ-Κύπρου ως εταίρων που "αλληλοϋποστηρίζονται σε περιόδους κρίσης".

BEST OF TOTHEMAONLINE