Σάβια Ορφανίδου: Αποποιείται την κυβερνητική σύνταξη της - Όσα αναφέρει σε δήλωση της

Σάβια Ορφανίδου: Αποποιείται την κυβερνητική σύνταξη της - Όσα αναφέρει σε δήλωση της

Αποποιείται την κυβερνητική σύνταξη, που καταβάλλεται λόγω υποχρεωτικής αφυπηρέτησης από την Δημόσια Υπηρεσία, η Αντιπρόεδρος και Βουλεύτρια του ΔΗΣΥ, Σάβια Ορφανίδου

Όπως αναφέρει σε γραπτή δήλωση της: «Δεδομένου του γεγονότος ότι μέχρι σήμερα δεν κατέστη δυνατή η ολιστική και ομοιογενής ρύθμιση του ευρύτερου ζητήματος της καταβολής κυβερνητικής σύνταξης σε ενεργεία αξιωματούχους, έχω αποστείλει σήμερα επιστολή προς τον Γενικό Λογιστή της Κυπριακής Δημοκρατίας, με την οποία ζητώ τον τερματισμό της καταβολής της κυβερνητικής σύνταξη που λαμβάνω διά νόμου, η οποία σήμερα ανέρχεται στο ποσό των €218.47»  .

Καταληκτικά στην ανακοίνωση τονίζει ότι: «Επιθυμία μου είναι όπως η σύνταξη μου καταβάλλεται στο Πάγιο Ταμείο του Κράτους»    .

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κύπρος και 24 ακόμη χώρες καταδικάζουν τους ισραηλινούς εποικισμούς ανατολικά της Ιερουσαλήμ - Κοινή δήλωση ζητά άμεση ανάκληση του σχεδίου

Κύπρος και 24 ακόμη χώρες καταδικάζουν τους ισραηλινούς εποικισμούς ανατολικά της Ιερουσαλήμ - Κοινή δήλωση ζητά άμεση ανάκληση του σχεδίου

Η έγκριση των σχεδίων του Ισραήλ για την κατασκευή εποικισμών στην περιοχή E1, ανατολικά της Ιερουσαλήμ «είναι απαράδεκτη και αποτελεί παραβίαση του διεθνούς δικαίου» επισημαίνουν σε κοινή τους δήλωση οι υπουργοί Εξωτερικών 25 χωρών περιλαμβανομένης και της Ελλάδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE