ΗΠΑ: Ο Μπάιντεν φόρεσε καπέλο «Trump 2024» - «Ευχαριστώ για την υποστήριξη, Τζο» - Δείτε βίντεο

ΗΠΑ: Ο Μπάιντεν φόρεσε καπέλο «Trump 2024» - «Ευχαριστώ για την υποστήριξη, Τζο» - Δείτε βίντεο

Αναστάτωση προκάλεσε απόψε ο Τζο Μπάιντεν, καθώς ο Αμερικανός πρόεδρος πόζαρε για μια φωτογραφία φορώντας ένα καπέλο με το σύνθημα «Trump 2024».

Η φωτογραφία κοινοποιήθηκε από τον λογαριασμό Trump War Room στο X με τη λεζάντα: «Ευχαριστώ για την υποστήριξη, Τζο».

 

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου Άντριου Μπέιτς επιβεβαίωσε αργότερα ότι η φωτογραφία είναι πραγματική, λέγοντας ότι ο Αμερικανός πρόεδρος φόρεσε το καπέλο για να τονίσει την ανάγκη για «διακομματική ενότητα».

 

 

Ο κ. Μπέιτς δήλωσε ότι ο κ. Μπάιντεν επισκεπτόταν τον πυροσβεστικό σταθμό του Σάνκσβιλ στην Πενσυλβάνια για μια εκδήλωση μνήμης της 11ης Σεπτεμβρίου εκείνη την ώρα.

Ο εκπρόσωπος Τύπου πρόσθεσε: «Ως χειρονομία, έδωσε ένα καπέλο σε έναν υποστηρικτή του Τραμπ, ο οποίος στη συνέχεια είπε ότι στο ίδιο πνεύμα, ο Μπαίντεν θα πρέπει να φορέσει το καπέλο του Τραμπ. Το φόρεσε για λίγο».

 

ΠΗΓΗ: Protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

Οι Ευρωπαίοι ηγέτες συνεδριάζουν απόψε στις Βρυξέλλες, προσπαθώντας να βρουν κοινό βηματισμό ως προς το αν θα χρησιμοποιήσουν τα παγωμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία για τη χρηματοδότηση δανείου ύψους 210 δισ. ευρώ προς την Ουκρανία, σε μια διαπραγμάτευση που δοκιμάζει τη συνοχή και την αξιοπιστία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE