Δυο συλλήψεις στην Πάφο για υποθέσεις λαθροθηρίας

Δυο συλλήψεις στην Πάφο για υποθέσεις λαθροθηρίας

Δύο υποθέσεις λαθροθηρίας , παράνομης κατοχής εκρηκτικών υλών και παράνομης κατοχής δοκού εξετάζει η αστυνομική διεύθυνση Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία μέλη της Υπηρεσίας Θήρας ερεύνησαν οικία Ελληνοκύπριου σε χωριό της Επαρχίας Πάφου όπου εντόπισαν ότι κατείχε παράνομα δοκό κυνηγετικό , στρατιωτικά φυσίγγια , κυνηγετικά φυσίγγια και φρεσκοσκοτωμένα άγρια πτηνά .Το συγκεκριμένο πρόσωπο τέθηκε υπό κράτηση.

Σε δεύτερη περίπτωση σε χωριό της Επαρχίας Πάφου μέλη της Υπηρεσίας Θήρας σε έλεγχο που διενήργησαν προχώρησαν στην σύλληψη 43χρονου ο οποίος κυνηγούσε παράνομα χωρίς άδεια κυνηγίου σε απαγορευμένη περιοχή.

Ο 43χρονος αφού κατηγορήθηκε γραπτώς αφέθηκε ελεύθερος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Η Γενεύη δεν θα είναι το τέλος του δρόμου για το κυπριακό- Πανέτοιμη η Λευκωσία για όλα τα σενάρια- Τηλεφωνική επικοινωνία Χριστοδουλίδη, με τον ΓΓ των ΗΕ

Η Γενεύη δεν θα είναι το τέλος του δρόμου για το κυπριακό- Πανέτοιμη η Λευκωσία για όλα τα σενάρια- Τηλεφωνική επικοινωνία Χριστοδουλίδη, με τον ΓΓ των ΗΕ

Τη θέση ότι η Λευκωσία είναι πανέτοιμη για όλα τα σενάρια, για όλες τις ενδεχόμενες και μη εκπλήξεις εξέφρασε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στα πλαίσια της διακαναλικής συνέντευξης που παραχώρησε το βράδυ της Τετάρτης, στους πέντε μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE