Συναγερμός στην αστυνομία: Διάσωση προσφύγων από τη Συρία στο ποταμό Λιοπετρίου

Συναγερμός στην αστυνομία: Διάσωση προσφύγων από τη Συρία στο ποταμό Λιοπετρίου

Συναγερμός σήμανε γύρω στις 7 το βράδυ του Σαββάτου, 10/10, στη λιμενική αστυνομία. Ψαροκάικο με πρόσφυγες από την Συρία και το Λίβανο έφθασαν στον Ποταμό Λιοπετρίου.

Δεκατρία πρόσωπα, ανάμεσα τους έξι παιδιά,  από εμπόλεμες περιοχές της Συρίας και του Λιβάνου, αφού διέσχισαν την Μεσόγειο, έφθασαν αργά το απόγευμα του Σαββάτου, με σαπιοκάραβο στο Ποταμό Λιοπετρίου.

Άνδρες της λιμενικής αστυνομίας έφθασαν στην περιοχή και περισυνέλεξαν τους πρόσφυγες και τους μετέφεραν στο λιμανάκι της Αγίας Νάπας, όπου τους υποδέχθηκαν λειτουργοί από τις αρμόδιες υπηρεσίες για περίθαλψη.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE