ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Επιστρατεύεται και ο «Αίαντας» για το ντέρμπι και την πορεία της Θύρα 9 την Κυριακή - Πάνω από 300 αστυνομικοί θα βρίσκονται επί ποδός

Επιστρατεύεται και ο «Αίαντας» για το ντέρμπι και την πορεία της Θύρα 9 την Κυριακή - Πάνω από 300 αστυνομικοί θα βρίσκονται επί ποδός

Αποφασισμένη για τήρηση του νόμου και της τάξης δηλώνει η Αστυνομία, ενόψει του Λεμεσιανού ντέρμπι μεταξύ Απόλλωνα και ΑΕΛ, την Κυριακή, και την ταυτόχρονη πορεία διαμαρτυρίας οργανωμένων οπαδών της Ομόνοιας 29ης Μάιου, επίσης στη Λεμεσό.

Περί τα 300 μέλη της δύναμης, από διάφορες επαρχίες, καθώς και το αντιοχλαγωγικό όχημα «Αίαντας» θα βρίσκονται επί ποδός την Κυριακή, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Αστυνομικός Διευθυντής Λεμεσού, Ανδρέας Αγγελίδης.

Η απόφαση της Θύρας 9 να πραγματοποιήσει παγκύπρια πορεία διαμαρτυρίας στη Λεμεσό, με σύνθημα «Το μητρώο στα σωματεία», με εκκίνηση τη λεωφόρο Νίκου και Δέσποινας Παττίχη, οδήγησε τις αστυνομικές Αρχές να λάβουν επιπρόσθετα μέτρα, αφού την ίδια ώρα θα αρχίζει το τοπικό ντέρμπι, που θεωρείται υψηλής επικινδυνότητας.

Όπως ανέφερε ο κ.Αγγελίδης, την τελευταία εβδομάδα έχουν γίνει συσκέψεις και προγραμματισμός «έτσι ώστε να είμαστε έτοιμοι την Κυριακή. Θα εργαστεί ο αναγκαίος αριθμός μελών μας τόσο για την αστυνόμευση του αγώνα όσο και της πορείας», πρόσθεσε διευκρινίζοντας ότι την Κυριακή θα βρίσκονται στο καθήκον περί τους 300 αστυνομικούς, από διάφορες Αστυνομικές Διευθύνσεις καθώς και από την ΜΜΑΔ, ως επίσης και το αντιοχλαγωγικό όχημα «Αίαντας».

Είπε, ακόμη, ότι η Αστυνομία επικοινώνησε με τις διοικήσεις Απόλλωνα και ΑΕΛ καθώς και τους διοργανωτές της διαμαρτυρίας και υπογράμμισε πως «αυτό που έχει σημασία είναι να συνεργαστούν όλοι με την Αστυνομία έτσι ώστε να κυλήσουν όλα ομαλά, χωρίς να υπάρχουν επεισόδια και έκτροπα, για την ασφάλεια όλων».

Σημειώνεται ότι η ΚΟΠ απέστειλε σήμερα επιστολή προς τη διοίκηση της Ομόνοιας 29ης Μαΐου, μέσω της οποίας γίνεται έκκληση για αναβολή της πορείας διαμαρτυρίας για άλλη χρονική στιγμή, ενώ παράλληλα απέστειλε επιστολές στις δυο Λεμεσιανές ομάδες, συστήνοντας προς τους φιλάθλους αυτοσυγκράτηση, τόσο κατά την μετάβαση τους, όσο και κατά την αποχώρηση τους από το γήπεδο.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Παύση Οδυσσέα: Σήμερα η απόφαση του Ανωτάτου Συνταγματικού Δικαστηρίου - Τα δύο σενάρια

• Έφη Ξάνθου στο «Τ»: Οι προτάσεις που δέχθηκε από κόμματα - Ο λόγος που επέλεξε το Volt

• Αφορά γονείς: Αυτοί έλαβαν εφάπαξ 150 ευρώ - Αναλυτικά όλα τα επιδόματα για τους μαθητές - Οι δικαιούχοι και τα ποσά

• Επιστρέφουν οι βροχές: Πότε και σε ποιες περιοχές αναμένονται - Αναλυτικά η πρόγνωση



LIVE: H ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ - Η απόφαση για το μέλλον του Γεν. Ελεγκτή - Συνεχής ροή

LIVE: H ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ - Η απόφαση για το μέλλον του Γεν. Ελεγκτή - Συνεχής ροή

Το Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο ανακοινώνει σήμερα την απόφασή του σχετικά με την δικαστική διαμάχη Γενικού Εισαγγελέα και Γενικού Ελεγκτή. Η σημερινή απόφαση του Ανωτάτου, όποια και να είναι αυτή, θα είναι τελεσίδικη, σύμφωνα και με τις χθεσινές δηλώσεις του νομικού Αχιλλέα Αιμιλιανίδη. Το ThemaOnline βρίσκεται στο σημείο και σας μεταφέρει ζωντανά όλες οι εξελίξεις:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top