Καταγγελία πολίτη στη Λάρνακα: Κινδύνεψε να πέσει σε υπόνομο - «Γλίτωσα τελευταία στιγμή» - Η απάντηση του Δημάρχου

Καταγγελία πολίτη στη Λάρνακα: Κινδύνεψε να πέσει σε υπόνομο - «Γλίτωσα τελευταία στιγμή» - Η απάντηση του Δημάρχου

Πολίτης κινδύνεψε να πέσει σε υπόνομο καθώς περπατούσε σε πεζοδρόμιο. Συγκεκριμένα χαλασμένη σχάρα αποχέτευσης όμβριων υδάτων, αποτελούσε κίνδυνο για περαστικούς σε κεντρικό σημείο της Λάρνακας.

Η καταγγέλλουσα, δημοσίευσε με ανάρτηση της φωτογραφία από το σημείο, προσθέτοντας σε ετικέτα το Δήμαρχο Λάρνακας, Ανδρέα Βύρα.

Στην εν λόγω ανάρτηση απάντησε και δημοτικός Σύμβουλος, ο οποίος ανέφερε ότι θα επιληφθεί του θέματος.

 

Λίγες ώρες αργότερα, ο ίδιος ο Δήμαρχος Λάρνακας, Ανδρέας Βύρας, απάντησε με μια φωτογραφία στην ανάρτηση της καταγγέλλουσας. Στη φωτογραφία απεικονιζόταν η άμεση επιδιόρθωση της σχάρας.

Οι άμεσες ενέργειες από το προσωπικό του Δήμου, άφησαν ικανοποιημένη τόσο την καταγγέλλουσα όσο και τους συχνούς περαστικούς της περιοχής.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το «Συμβούλιο Ειρήνης» του Τραμπ και ο ρόλος Αθήνας – Λευκωσίας

Το «Συμβούλιο Ειρήνης» του Τραμπ και ο ρόλος Αθήνας – Λευκωσίας

Για δεύτερη φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ, απευθύνει πρόσκληση προς την Αθήνα και τη Λευκωσία, καλώντας τον πρωθυπουργό της Ελλάδας Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να συμμετάσχουν στο πρώτο λεγόμενο «Συμβούλιο Ειρήνης», το οποίο προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί στην Ουάσιγκτον στις 19 Φεβρουαρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE