ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Λακατάμια: Ακόμη ενα περιστατικό βίας εναντίον Αστυνομικού! Λίγο έλειψε να του βγάλουν το μάτι – Χειροπέδες σε 2 νεαρούς

Λακατάμια: Ακόμη ενα περιστατικό βίας εναντίον Αστυνομικού! Λίγο έλειψε να του βγάλουν το μάτι – Χειροπέδες σε 2  νεαρούς

Ο Αστυνομικός μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης δράσης της Αστυνομίας για πάταξη της νεανικής παραβατικότητας, μέλη του ΟΠΕ Λευκωσίας σε συνεργασία με μέλη της Τροχαίας, του Ουλαμού Άμεσης Δράσης και του Περιφερειακού Αστυνομικού Σταθμού Λακατάμιας, διενήργησαν ελέγχους σε διάφορα σχολεία τα οποία εμπίπτουν στις περιοχές Λακατάμιας και Ανθούπολης.

 Κατά τη διάρκεια των ελέγχων, μέλη του ΟΠΕ Λευκωσίας συνοδευόμενα από τον Βοηθό Υπεύθυνο του Αστυνομικού Σταθμού Λακατάμιας, μετέβησαν σε συγκεκριμένο σχολείο όπου υπήρχαν γύρω στους 20 νεαρούς οι οποίοι προκαλούσαν οχληρία.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης που είχαν οι νεαροί με τον Βοηθό Υπεύθυνο του Αστ. Σταθμού Λακατάμιας, δύο νεαροί ηλικίας 15 και 17 χρόνων, επιτέθηκαν εναντίον του και τον κτύπησαν προκαλώντας του πραγματική σωματική βλάβη. Οι δυο νεαροί συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση ενώ στη συνέχεια κατηγορήθηκαν γραπτώς και αφέθηκαν ελεύθεροι.

Ο Αστυνομικός μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και απολύθηκε.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Λακατάμιας συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

                

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top