Οι υπουργοί Εξωτερικών της G7 καταδικάζουν την αποστολή ιρανικών βαλλιστικών πυραύλων στη Ρωσία

Οι υπουργοί Εξωτερικών της G7 καταδικάζουν την αποστολή ιρανικών βαλλιστικών πυραύλων στη Ρωσία

Οι υπουργοί Εξωτερικών των κρατών της G7 καταδίκασαν σήμερα «με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο» τις εξαγωγές του Ιράν και την προμήθεια ιρανικών βαλλιστικών πυραύλων στη Ρωσία.

«Το Ιράν πρέπει να σταματήσει αμέσως κάθε υποστήριξη στον παράνομο και αδικαιολόγητο πόλεμο της Ρωσίας εναντίον της Ουκρανίας και να σταματήσει τέτοιες μεταφορές βαλλιστικών πυραύλων, UAVs και σχετικής τεχνολογίας, που αποτελούν άμεση απειλή για τον ουκρανικό λαό καθώς και για την ευρωπαϊκή και διεθνή ασφάλεια ευρύτερα», ανέφεραν σε ανακοίνωσή τους οι ΥΠΕΞ των χωρών της G7.

Το G7 αποτελείται από τον Καναδά, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ιταλία, την Ιαπωνία, το Ηνωμένο Βασίλειο και τις ΗΠΑ.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Αυτά είναι τα 75 έργα με προϋπολογισμό €230 εκατομμυρίων για την Πάφο

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Αυτά είναι τα 75 έργα με προϋπολογισμό €230 εκατομμυρίων για την Πάφο

Σε περισσότερα από 75 έργα με προϋπολογισμό που υπερβαίνει τα 230 εκατομμύρια ευρώ για την Επαρχία Πάφου αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την ευρεία σύσκεψη με φορείς της Πάφου, της οποίας προήδρευσε στο πλαίσιο της περιοδείας του σε Δήμους και Κοινότητες της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE