ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Γεμίζει Αστυνομία η Λεμεσός: Αυτοί οι δρόμοι κλείνουν σήμερα λόγω της διαμαρτυρίας των οπαδών

Γεμίζει Αστυνομία η Λεμεσός: Αυτοί οι δρόμοι κλείνουν σήμερα λόγω της διαμαρτυρίας των οπαδών

Η Αστυνομία, ενόψει της εκδήλωσης διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου, 2024, στη Λεμεσό, από οπαδούς Αθλητικού Σωματείου, ενημερώνει το κοινό ότι, αναμένεται να επηρεαστεί η κυκλοφορία στο κέντρο της πόλης, αφού κεντρικοί δρόμοι θα είναι κλειστοί για την τροχαία κίνηση από τις 6.30μ.μ.. Αναμένεται συγκεκριμένα να επηρεαστεί η κυκλοφορία στις λεωφόρους Δέσποινας και Νίκου Παττίχη, Αρχιεπισκόπου Λεοντίου Α΄, Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄, και στις οδούς Δικαιάρχου, Ναυαρίνου, 16ης Ιουνίου, Βίκτωρος Ουγκώ, Μυκηνών, καθώς και σε άλλες παρόδους.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης διαμαρτυρίας, γύρω στις 6.45μ.μ., οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση οπαδοί Αθλητικού Σωματείου, προγραμματίζεται να συγκεντρωθούν σε χώρο δυτικά της λεωφόρου Δέσποινας και Νίκου Παττίχη, από όπου στη συνέχεια θα πορευθούν πεζοί, στη λεωφόρο Δέσποινας και Νίκου Παττίχη και στη λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Λεοντίου Α΄, για να καταλήξουν εξωτερικά της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού, όπου και θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση και ειρηνική διαμαρτυρία, για 15 λεπτά περίπου. Οι συμμετέχοντες στη συνέχεια θα επιστρέψουν πεζοί, μέσω των ίδιων δρόμων, στον χώρο αρχικής τους συγκέντρωσης, όπου και η εκδήλωση διαμαρτυρίας θα λάβει τέλος.

Για την ασφαλή διεξαγωγή της εκδήλωσης και για την ασφάλεια στις διακινήσεις των πολιτών και των συμμετεχόντων στην αυριανή εκδήλωση, θα είναι κλειστοί για διερχόμενα οχήματααπό τις 6.30μ.μ., μέχρι και την ολοκλήρωση της εκδήλωσης, οι πιο κάτω δρόμοι:

– λεωφόρος Δέσποινας και Νίκου Παττίχη, και στις δύο κατευθύνσεις, μεταξύ της συμβολής με την οδό Δικαιάρχου (φώτα τροχαίας παρά το πλυντήριο αυτοκινήτων «Mr. Shine») και της διασταύρωσης με τη λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄. Κατά τη διάρκεια που το τμήμα αυτό της λεωφόρου Δέσποινας και Νίκου Παττίχη θα παραμένει κλειστό, η είσοδος στη λεωφόρο, από τις παρόδους της, δεν θα επιτρέπεται

– λεωφόρος Αρχιεπισκόπου Λεοντίου Α΄, και στις δύο κατευθύνσεις, μεταξύ της συμβολής με τη λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄ και της οδού Ναυαρίνου. Η είσοδος οχημάτων στη λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Λεοντίου Α΄, από τις παρόδους της, δεν θα επιτρέπεται

– οδός 16ης Ιουνίου, και στις δύο κατευθύνσεις, μεταξύ της συμβολής με τη λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Λεοντίου Α΄ και της διασταύρωσης με τις οδούς Βίκτωρος Ουγκώ, και Μυκηνών

Μέλη της Αστυνομίας θα βρίσκονται στην περιοχή για παροχή βοήθειας και ρύθμιση της κυκλοφορίας, μέσω εναλλακτικών δρομολογίων. Με την ολοκλήρωση της εκδήλωσης, οι δρόμοι θα δίνονται στην κυκλοφορία σταδιακά, μέχρι την ολική αποκατάσταση της κυκλοφορίας. Οι διερχόμενοι οδηγοί οχημάτων, καθώς και το ευρύτερο κοινό που θα διακινείται στην περιοχή, καλούνται να συμμορφώνονται με τις οδηγίες των επί καθήκοντι αστυνομικών.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Helen Mazlou: «Δεν γνώριζα τον Χριστό, τώρα δεν αλλάζω με τίποτα αυτή τη ζωή» - Όσα αναφέρει η 23χρονη TikToker που έγινε μοναχή - Βίντεο

• Αυτές οι λοιμώξεις έκαναν την εμφάνιση τους μετά το «πρώτο κουδούνι» - Πότε ένα παιδί πρέπει να μένει στο σπίτι

• Disney+: Όλα όσα θα δούμε στην πλατφόρμα τον Σεπτέμβριο

• ΟΚΥπΥ: Απαντά για τον γιατρό που λαμβάνει υπερωρίες τριπλάσιες του μισθού του - «Φέρνει εισοδήματα πέραν των 3 εκατομμυρίων»

• Ταυτοποιήθηκε η σορός που εντοπίστηκε στην Αγία Νάπα – Ανήκε σε πρόσωπο που είχε δηλωθεί ελλείπον

• Δανάη Παππά - Λάμπρος Λάζαρης: Ο πραγματικός λόγος που χώρισαν μετά από 6 χρόνια σχέσης



Interconnector: Το Υπουργικό ενέκρινε 25 εκατομμύρια ευρώ ανά έτος μέχρι το 2029 - Όσα ανέφερε ο Υπ. Ενέργειας – Βίντεο

Interconnector: Το Υπουργικό ενέκρινε 25 εκατομμύρια ευρώ ανά έτος μέχρι το 2029 - Όσα ανέφερε ο Υπ. Ενέργειας – Βίντεο

Το Υπουργικό Συμβούλιο ενέκρινε πρόταση του Υπουργείου Ενέργειας για την ηλεκτρική διασύνδεση Κύπρου-Κρήτης (GSI), ανακοίνωσε ο αρμόδιος Υπουργός, Γιώργος Παπαναστασίου, το απόγευμα της Τρίτης. Η απόφαση οριστικοποιήθηκε κατά τη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου το πρωί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top