LIKE ONLINE

Σχολιαστής καναλιού έκανε σεξ σε live μετάδοση στο instagram κατά λάθος

Σχολιαστής καναλιού έκανε σεξ σε live μετάδοση στο instagram κατά λάθος

Άλλοι κάνουν live στο Instagram από συναυλίες, μερικοί από συζητήσεις που θεωρούν ενδιαφέρουσες, αγώνες, εκδηλώσεις κλπ.

Ο Shannon Sharpe από την άλλη, τερμάτισε την πρωτοτυπία και έκανε live από την κρεβατοκάμαρά του ή έστω, από όπου αποφάσισε να κάνει σεξ. Όπως έγινε γνωστό πρόκειται για κάτι που συνέβη από καθαρή απροσεξία.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός σχολιαστής του ESPN μετέδωσε σε live μετάδοση τις προσωπικές του στιγμές με αποτέλεσμα να τον παρακολουθήσουν εκατομμύρια κόσμου - για την ακρίβεια, οι ακόλουθοί του στο Instagram ξεπερνούν τα 3 εκατομμύρια.

Σύμφωνα με τα ξένα μέσα, εκ των οποίων και το abc45.com, το αρχικό του αφήγημα όταν κλήθηκε να αποκαλύψει τι συνέβη, ήταν πως παραβιάστηκε ο λογαριασμός του. Ωστόσο, γρήγορα αναγκάστηκε να παραδεχτεί ότι το λάθος ήταν όλο δικό του.

"Είμαι πολύ απογοητευμένος από τον εαυτό μου", δήλωσε την Τετάρτη κατά τη διάρκεια ενός έκτακτου επεισοδίου στο podcast του, "Nightcap. Πέταξα το τηλέφωνό μου στο κρεβάτι, εκείνη την στιγμή (σ.σ. της σεξουαλικής συνεύρεσης). Ξαφνικά, άκουσα από κάπου να μου φωνάζουν, 'Shannon, είσαι στο IG Live'. Δεν ήξερα το IG live. Δεν έχω ενεργοποιήσει ποτέ το IG live, οπότε δεν ξέρω πώς λειτουργεί και ξαφνικά έγινε αυτό", συμπλήρωσε για να προσθέσει ότι δεν τον χάκαραν ούτε επρόκειτο για φάρσα. Παράλληλα, θέλησε να απολογηθεί λέγοντας ότι δεν έπρεπε να πει ψέματα και πως αναγνωρίζει το γεγονός ότι απογοήτευσε πολύ κόσμο.  

 

"(Είμαι) κάποιος που προστατεύω πολύ την προσωπική μου ζωή και ξαφνικά άκουσε όλος ο κόσμος την στιγμή της ερωτικής μου συνεύρεσης. Ντρέπομαι για διάφορους λόγους", διευκρίνισε.

ΠΗΓΗ: esquire.com.gr

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Helen Mazlou: «Δεν γνώριζα τον Χριστό, τώρα δεν αλλάζω με τίποτα αυτή τη ζωή» - Όσα αναφέρει η 23χρονη TikToker που έγινε μοναχή - Βίντεο

• Αυτές οι λοιμώξεις έκαναν την εμφάνιση τους μετά το «πρώτο κουδούνι» - Πότε ένα παιδί πρέπει να μένει στο σπίτι

• Disney+: Όλα όσα θα δούμε στην πλατφόρμα τον Σεπτέμβριο

• ΟΚΥπΥ: Απαντά για τον γιατρό που λαμβάνει υπερωρίες τριπλάσιες του μισθού του - «Φέρνει εισοδήματα πέραν των 3 εκατομμυρίων»

• Ταυτοποιήθηκε η σορός που εντοπίστηκε στην Αγία Νάπα – Ανήκε σε πρόσωπο που είχε δηλωθεί ελλείπον

• Δανάη Παππά - Λάμπρος Λάζαρης: Ο πραγματικός λόγος που χώρισαν μετά από 6 χρόνια σχέσης



Interconnector: Το Υπουργικό ενέκρινε 25 εκατομμύρια ευρώ ανά έτος μέχρι το 2029 - Όσα ανέφερε ο Υπ. Ενέργειας – Βίντεο

Interconnector: Το Υπουργικό ενέκρινε 25 εκατομμύρια ευρώ ανά έτος μέχρι το 2029 - Όσα ανέφερε ο Υπ. Ενέργειας – Βίντεο

Το Υπουργικό Συμβούλιο ενέκρινε πρόταση του Υπουργείου Ενέργειας για την ηλεκτρική διασύνδεση Κύπρου-Κρήτης (GSI), ανακοίνωσε ο αρμόδιος Υπουργός, Γιώργος Παπαναστασίου, το απόγευμα της Τρίτης. Η απόφαση οριστικοποιήθηκε κατά τη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου το πρωί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top