Πρώτο ντέρμπι με στόχο το 3Χ3

Πρώτο ντέρμπι  με στόχο το 3Χ3

Με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία πάει στο αποψινό (15/09, 19:00) λεμεσιανό ντέρμπι η ΑΕΛ απέναντι στον Απόλλωνα στο στάδιο Αλφαμέγα.

Ως τυπικά φιλοξενούμενοι, οι «γαλαζοκίτρινοι» του Κρίς Κόλμαν θα επιχειρήσουν να κάνουν το τρία στα τρία, καθώς μετρούν ισάριθμες νίκες στις πρώτες δύο αγωνιστικές απέναντι σε Ομόνοια 29Μ και Ομόνοια Αραδίππου.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Συγκρατημένα αισιόδοξος» μετά τη συνάντηση με Γκουτέρες - Αναφορά σε «ξεκάθαρο πλάνο» για Βάσεις και μέτρα για οικονομία

ΠτΔ: «Συγκρατημένα αισιόδοξος» μετά τη συνάντηση με Γκουτέρες - Αναφορά σε «ξεκάθαρο πλάνο» για Βάσεις και μέτρα για οικονομία

Στις εξελίξεις στο Κυπριακό, στο θέμα που αφορά τις Βρετανικές Βάσεις στην Κύπρο, καθώς και στα μέτρα που θα ανακοινώσει αύριο για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων από την κρίση στην περιοχή, αναφέρθηκε σήμερα, μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE