ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Θανατηφόρο με 43χρονο: Είχε μεταβεί τα ξημερώματα στις Πρώτες Βοήθειες - Ερεύνα διεξάγει ο ΟΚΥπΥ - Καταλείπει τρία παιδιά

Θανατηφόρο με 43χρονο: Είχε μεταβεί τα ξημερώματα στις Πρώτες Βοήθειες - Ερεύνα διεξάγει ο ΟΚΥπΥ - Καταλείπει τρία παιδιά

Έρευνα διεξάγει η αστυνομία για τα αίτια του θανάτου, ατόμου το οποίο είχε εμπλακεί νωρίς το πρωί σε τροχαίο δυστύχημα στην οδό Αγίας Φύλας στη Λεμεσό. Νεκρός είναι ο Άλκης Μιχαήλ, 43 χρόνων από το Τραχώνι.

Δεν αποκλείεται ο θάνατος του 43χρονου να οφείλεται σε παθολογικά αίτια, καθώς νωρίτερα είχε μεταβεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού με έντονο πόνο στο στήθος, ωστόσο επί του παρόντος, η Τροχαία Λεμεσού, διερευνά το ατύχημα ως θανατηφόρο.

Γύρω στις 4:30πμ, ο Άλκης Μιχαήλ, είχε μεταβεί στις Πρώτες Βοήθειες του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού.

Παρά το ότι έκανε εγγραφή στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, λίγη ώρα αργότερα, έφυγε από το Νοσοκομείο και εκτιμάται ότι επιχείρησε ανεπιτυχώς να μεταβεί σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο, το οποίο βρίσκεται πλησίον της Οδού Αγίας Φυλάξεως.

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο της Τροχαίας Λεμεσού, Μάριο Χαραλάμπους, το τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 5:30πμ, όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες, ο άτυχος Μιχαήλ έχασε τον έλεγχο του οχήματός του το οποίο προσέκρουσε σε σταθμευμένο όχημα.

Ερεύνα διεξάγει ο ΟΚΥπΥ ενώ ενημέρωση ζήτησε ο υπουργός Υγείας.

Ο εκπρόσωπος του ΟΚΥπΥ, Πάμπος Χαριλάου, επιβεβαίωσε ότι ο άτυχος 43χρονος επισκέφθηκε τις Πρώτες Βοήθειες του ΓΝ Λεμεσού, ενώ αναφέρει ότι η παραμονή του ήταν ολιγόλεπτη, αφού «αποχώρησε από μόνος του από το χώρο αναμονής χωρίς να ενημερώσει και χωρίς να υπογράψει ότι αποχωρεί με δική του θέληση».

Για το περιστατικό δόθηκαν οδηγίες όπως γίνει διερεύνηση, προσθέτει.

Το γεγονός ότι ο Μιχαήλ επισκέφθηκε νωρίτερα το δημόσιο νοσηλευτήριο της Λεμεσού με ενοχλήσεις στο στήθος, ενισχύει πάντως τις υποψίες ότι ο θάνατος του προήλθε από παθολογικά αίτια, με αποτέλεσμα το όχημα του να προσκρούσει σε σταθμευμένο αυτοκίνητο και να ακινητοποιηθεί.

Ο 43χρονος καταλείπει τρία παιδιά, εκ των οποίων ένα 18χρονο εθνοφρουρό και δύο ανήλικα 7 χρόνων και 7 μηνών.

Πηγή: ΡΙΚ/ΚΥΠΕ

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Παύση Οδυσσέα: Σήμερα η απόφαση του Ανωτάτου Συνταγματικού Δικαστηρίου - Τα δύο σενάρια

• Έφη Ξάνθου στο «Τ»: Οι προτάσεις που δέχθηκε από κόμματα - Ο λόγος που επέλεξε το Volt

• Αφορά γονείς: Αυτοί έλαβαν εφάπαξ 150 ευρώ - Αναλυτικά όλα τα επιδόματα για τους μαθητές - Οι δικαιούχοι και τα ποσά

• Επιστρέφουν οι βροχές: Πότε και σε ποιες περιοχές αναμένονται - Αναλυτικά η πρόγνωση



Κυπριακό: Χριστοδουλίδης-Μητσοτάκης συντονίζονται ενόψει της Νέας Υόρκης

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης-Μητσοτάκης συντονίζονται ενόψει της Νέας Υόρκης

Στην Ελληνική πρωτεύουσα μεταβαίνει σήμερα ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο οποίος την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου, θα έχει κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας, Κυριάκο Μητσοτάκη, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top