LIKE ONLINE

«Οι άνδρες πληρώνουν για να με βλέπουν να τρώω ζυμαρικά»: Μοντέλο αποκάλυψε το τεράστιο ποσό που κερδίζει κάθε μήνα από το OnlyFans

«Οι άνδρες πληρώνουν για να με βλέπουν να τρώω ζυμαρικά»: Μοντέλο αποκάλυψε το τεράστιο ποσό που κερδίζει κάθε μήνα από το OnlyFans

Ένα μοντέλο από την Αυστραλία αποκάλυψε το τεράστιο ποσό που κερδίζει από ανθρώπους που πληρώνουν για να την παρακολουθούν να τρώει.

Η Grace Wears Lace, μια 26χρονη δημιουργός περιεχομένου για ενήλικες απευθύνεται σε μια συγκεκριμένη ομάδα θαυμαστών που πληρώνουν για να την παρακολουθήσουν να απολαμβάνει το φαγητό της. Κατά τη διάρκεια της καριέρας της, η Grace έχει κερδίσει περισσότερα από 1 εκατομμύριο δολάρια Αυστραλίας και η επιτυχία της της έχει επιτρέψει να ζει μια ζωή γεμάτη ανέσεις.

Το εισόδημά της, το οποίο αγγίζει τακτικά τα πενταψήφια ποσά κάθε μήνα, προέρχεται κυρίως από τη δημιουργία προσαρμοσμένων βίντεο σε πλατφόρμες όπως το OnlyFans.

«Πιστεύω ότι το συγκεκριμένο περιεχόμενο υπάρχει εδώ και καιρό, αλλά με την έκθεση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, συζητιέται και φαίνεται πολύ περισσότερο τώρα», μοιράστηκε η Grace. Πρόσθεσε ότι προσωπικά απολαμβάνει να παρακολουθεί η ίδια βίντεο με φαγητό. «Το φαγητό προσφέρει ευχαρίστηση και το να βλέπεις κάποιον να τρώει φαγητό που ξέρεις ότι είναι νόστιμο μπορεί να σου προκαλέσει το ίδιο ευχάριστο συναίσθημα».

Μέσω της δουλειάς της, η Grace όχι μόνο κερδίζει αρκετά χρήματα αλλά και έχει προκαλέσει συζητήσεις σχετικά με το ρόλο του φαγητού στην απόλαυση και τους διάφορους τρόπους που μπορεί να διασταυρωθεί με τη δημιουργία περιεχομένου για ενήλικες.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Gracie J (@gracewearslace_)

Πηγή: gazzetta.gr

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Helen Mazlou: «Δεν γνώριζα τον Χριστό, τώρα δεν αλλάζω με τίποτα αυτή τη ζωή» - Όσα αναφέρει η 23χρονη TikToker που έγινε μοναχή - Βίντεο

• Αυτές οι λοιμώξεις έκαναν την εμφάνιση τους μετά το «πρώτο κουδούνι» - Πότε ένα παιδί πρέπει να μένει στο σπίτι

• Disney+: Όλα όσα θα δούμε στην πλατφόρμα τον Σεπτέμβριο

• ΟΚΥπΥ: Απαντά για τον γιατρό που λαμβάνει υπερωρίες τριπλάσιες του μισθού του - «Φέρνει εισοδήματα πέραν των 3 εκατομμυρίων»

• Ταυτοποιήθηκε η σορός που εντοπίστηκε στην Αγία Νάπα – Ανήκε σε πρόσωπο που είχε δηλωθεί ελλείπον

• Δανάη Παππά - Λάμπρος Λάζαρης: Ο πραγματικός λόγος που χώρισαν μετά από 6 χρόνια σχέσης



Interconnector: Το Υπουργικό ενέκρινε 25 εκατομμύρια ευρώ ανά έτος μέχρι το 2029 - Όσα ανέφερε ο Υπ. Ενέργειας – Βίντεο

Interconnector: Το Υπουργικό ενέκρινε 25 εκατομμύρια ευρώ ανά έτος μέχρι το 2029 - Όσα ανέφερε ο Υπ. Ενέργειας – Βίντεο

Το Υπουργικό Συμβούλιο ενέκρινε πρόταση του Υπουργείου Ενέργειας για την ηλεκτρική διασύνδεση Κύπρου-Κρήτης (GSI), ανακοίνωσε ο αρμόδιος Υπουργός, Γιώργος Παπαναστασίου, το απόγευμα της Τρίτης. Η απόφαση οριστικοποιήθηκε κατά τη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου το πρωί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top