LIKE ONLINE

Μήπως παραμένεις σε μια σχέση που έχει ήδη λήξει; Τα σημάδια που θα φανερώσουν την αλήθεια

Μήπως παραμένεις σε μια σχέση που έχει ήδη λήξει; Τα σημάδια που θα φανερώσουν την αλήθεια

Οι ερωτικές σχέσεις προσφέρουν χαρά, όνειρα και αισιοδοξία για το μέλλον.

Όταν ξεκινάμε μια σχέση, ελπίζουμε πως θα διαρκέσει και επενδύουμε σ’ αυτήν, σχεδιάζοντας το μέλλον μαζί με τον σύντροφό μας. Ωστόσο, με την πάροδο του χρόνου, μπορεί να διαπιστώσουμε πως η σχέση μας δεν εξελίσσεται όπως περιμέναμε. Παρά τα προβλήματα, συχνά διστάζουμε να τα αντιμετωπίσουμε ή να τα συζητήσουμε, παραμένοντας στη σχέση για διάφορους λόγους.

Είναι δύσκολο να αποδεχθούμε ότι ίσως ο έρωτας έχει σβήσει, ενώ μπορεί να προσπαθούμε να πείσουμε τους εαυτούς μας ότι πρόκειται απλά για μια φάση. Πώς όμως μπορούμε να καταλάβουμε ότι μια σχέση έχει πραγματικά τελειώσει; Παρακάτω θα βρείτε κάποια σημάδια που μπορεί να δείχνουν ότι ήρθε η ώρα να αναθεωρήσετε τη σχέση σας.

1. Η εμπιστοσύνη έχει κλονιστεί

Η εμπιστοσύνη αποτελεί θεμέλιο για κάθε σχέση. Αν εσείς και ο σύντροφός σας έχετε χάσει την ικανότητα να εμπιστεύεστε ο ένας τον άλλον ή αισθάνεστε ότι δεν μπορείτε να μοιραστείτε τα αληθινά σας συναισθήματα, αυτό αποτελεί ένα σοβαρό σημάδι ότι η σχέση δεν είναι πλέον σταθερή.

2. Η επικοινωνία δεν λειτουργεί

Μία υγιής σχέση βασίζεται στην καλή επικοινωνία. Αν δεν μπορείτε να συζητήσετε ανοιχτά και ήρεμα με τον σύντροφό σας, αν δυσκολεύεστε να επιλύσετε προβλήματα ή να καταλάβετε ο ένας τον άλλον, τότε ίσως οι συναισθηματικές αποστάσεις ανάμεσά σας να έχουν μεγαλώσει υπερβολικά.

3. Νιώθετε καλύτερα όταν είστε αλλού

Όταν η σκέψη του να περάσετε χρόνο χωριστά σας ευχαριστεί περισσότερο από την κοινή σας συνύπαρξη, αυτό είναι ένδειξη ότι κάτι δεν πάει καλά. Αν απολαμβάνετε περισσότερο να κάνετε πράγματα μόνοι σας και δεν νιώθετε την ανάγκη να είστε με τον σύντροφό σας, ίσως η σχέση έχει αρχίσει να απομακρύνεται συναισθηματικά.

4. Η προσπάθεια είναι μια λέξη άγνωστη

Οι σχέσεις χρειάζονται συνεχή φροντίδα και προσπάθεια. Αν παρατηρείτε ότι δεν προσπαθείτε πια να βελτιώσετε τη σχέση ή δεν έχετε την παραμικρή διάθεση να κάνετε αλλαγές, τότε είναι πιθανό να παραμένετε σε αυτήν απλώς από συνήθεια.

5. Δεν κάνετε πια σεξ

Η συναισθηματική και σωματική σύνδεση είναι σημαντικά στοιχεία μιας υγιούς σχέσης. Αν διαπιστώνετε ότι δεν νιώθετε πια επιθυμία για σωματική επαφή με τον σύντροφό σας, ίσως αυτό να υποδεικνύει ότι η σχέση έχει φτάσει στο τέλος της και δεν μπορεί να συνεχίσει όπως ήταν παλιά.

Αν αναγνωρίζετε αυτά τα σημάδια στη σχέση σας, ίσως είναι καιρός να κάνετε έναν ειλικρινή απολογισμό και να εξετάσετε αν είναι καλύτερο για εσάς και τον σύντροφό σας να προχωρήσετε παρακάτω.

Πηγή: womenonly.gr

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Helen Mazlou: «Δεν γνώριζα τον Χριστό, τώρα δεν αλλάζω με τίποτα αυτή τη ζωή» - Όσα αναφέρει η 23χρονη TikToker που έγινε μοναχή - Βίντεο

• Αυτές οι λοιμώξεις έκαναν την εμφάνιση τους μετά το «πρώτο κουδούνι» - Πότε ένα παιδί πρέπει να μένει στο σπίτι

• Disney+: Όλα όσα θα δούμε στην πλατφόρμα τον Σεπτέμβριο

• ΟΚΥπΥ: Απαντά για τον γιατρό που λαμβάνει υπερωρίες τριπλάσιες του μισθού του - «Φέρνει εισοδήματα πέραν των 3 εκατομμυρίων»

• Ταυτοποιήθηκε η σορός που εντοπίστηκε στην Αγία Νάπα – Ανήκε σε πρόσωπο που είχε δηλωθεί ελλείπον

• Δανάη Παππά - Λάμπρος Λάζαρης: Ο πραγματικός λόγος που χώρισαν μετά από 6 χρόνια σχέσης



Interconnector: Το Υπουργικό ενέκρινε 25 εκατομμύρια ευρώ ανά έτος μέχρι το 2029 - Όσα ανέφερε ο Υπ. Ενέργειας – Βίντεο

Interconnector: Το Υπουργικό ενέκρινε 25 εκατομμύρια ευρώ ανά έτος μέχρι το 2029 - Όσα ανέφερε ο Υπ. Ενέργειας – Βίντεο

Το Υπουργικό Συμβούλιο ενέκρινε πρόταση του Υπουργείου Ενέργειας για την ηλεκτρική διασύνδεση Κύπρου-Κρήτης (GSI), ανακοίνωσε ο αρμόδιος Υπουργός, Γιώργος Παπαναστασίου, το απόγευμα της Τρίτης. Η απόφαση οριστικοποιήθηκε κατά τη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου το πρωί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top