Προμηθευόταν παράνομα ρεύμα από πάσσαλο της ΑΗΚ - Συνελήφθη 30χρονος

Προμηθευόταν παράνομα ρεύμα από πάσσαλο της ΑΗΚ - Συνελήφθη 30χρονος

Στην σύλληψη 30χρονου προχώρησε η Αστυνομία Πάφου προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για διερευνώμενη υπόθεση κλοπής ηλεκτρικής ενέργειας, αμελείς και απερίσκεπτες πράξεις, παράνομη είσοδο σε υποστατικό και παράλειψη καθήκοντος.

Σύμφωνα με Εκπρόσωπο του Γραφείου του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας στις 16:40 το απόγευμα της Κυριακής δόθηκε πληροφορία ότι σε εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο στην Βιομηχανική περιοχή Πάφου παρά την Λεωφόρο Δημοκρατίας υπάρχει φωτιά και στο εσωτερικό του υποστατικού υπήρχαν οχήματα που φλέγονταν.

Μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας μετέβησαν στην σκηνή και από την φωτιά προκλήθηκαν εκτεταμμένες ζημιές σε τρία οχήματα και μία μοτοσικλέτα που βρίσκονταν στο μέρος για επιδιόρθωση.

Στην σκηνή εντοπίστηκε μηχανικός ηλικίας 30 ετών ο οποίος επιδιόρθωνε τα οχήματα ενώ στην προσπάθεια του να περιορίσει την φωτιά υπέστη διάφορα εγκαύματα. Ο 30χρονος μεταφέρθηκε στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου και αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών απολύθηκε.  

Από περαιτέρω εξετάσεις της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας διαφάνηκε ότι η φωτιά οφείλεται σε βραχυκύκλωμα.

Ο 30χρονος που εντοπίστηκε στην σκηνή φέρεται να προμηθευόταν παράνομα ρεύμα από πάσσαλο της ΑΗΚ που κατέληγε σε παράνομη και πρόχειρη ηλεκτρική εγκατάσταση στο υποστατικό.

Ο 30χρονος συνελήφθη προς διευκόλυνση των ανακρίσεων και στην συνέχεια αυτός κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Εξουδετερώθηκε πύραυλος που κατευθυνόταν στον τουρκικό εναέριο χώρο - Έφτασε η πτήση με τους 180 Κύπριους από το Ντουπάι

LIVE: Εξουδετερώθηκε πύραυλος που κατευθυνόταν στον τουρκικό εναέριο χώρο - Έφτασε η πτήση με τους 180 Κύπριους από το Ντουπάι

Σε κατάσταση κόκκινου συναγερμού βρίσκεται η Κύπρος μετά τον εντοπισμό ύποπτου αντικειμένου στον εναέριο χώρο και τις σειρήνες που ήχησαν στην αμερικανική πρεσβεία. Με το Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας να συνέρχεται εκτάκτως και την ένταση στην περιοχή να χτυπά «κόκκινο» μετά το πλήγμα στις Βάσεις Ακρωτηρίου. Το ThemaOnline μεταφέρει λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις:

BEST OF TOTHEMAONLINE