Απορρίπτει τα περί αδράνειας η Αστυνομία - «Δεν μπορούμε να γδύνουμε τους πάντες» - Το σενάριο για το πώς πέρασαν στο γήπεδο οι φωτοβολίδες

 Απορρίπτει τα περί αδράνειας η Αστυνομία - «Δεν μπορούμε να γδύνουμε τους πάντες» - Το σενάριο για το πώς πέρασαν στο γήπεδο οι φωτοβολίδες

Θέση για τα χθεσινά (15/9) επεισόδια που έλαβαν χώρα στη Λεμεσό, πήρε για ακόμη μια φορά η Αστυνομία, μέσω του εκπροσώπου Τύπου της Χρήστου Ανδρέου.

Ο κ. Ανδρέου μίλησε στην εκπομπή «Alpha καλημέρα» απαντώντας αρχικά στους ισχυρισμούς που «ήθελαν»  την Αστυνομία να αφήνει επίτηδες να εκτυλιχθούν τα έκτροπα για να στείλει ένα μήνυμα για τις μετακινήσεις οπαδών.  

Συγκεκριμένα ο κ. Ανδρέου ανέφερε ότι «καταρρίπτουμε το συγκεκριμένο επιχείρημα και περιμένουμε να επιβληθούν κάποιες ποινές για να αντιληφθούν όλοι τι γίνεται».

«Δεν είναι η πρώτη φορά που περνούν αντικείμενα με αυτό τον τρόπο. Δεν μπορούμε να γδύνουμε τους πάντες στο γήπεδο. Το πιθανότερο σενάριο είναι ότι τοποθετούνται μέσα στο γήπεδο από πριν. Ωστόσο οι εξετάσεις για το πώς πέρασαν μέσα οι πυρσοί και οι φωτοβολίδες συνεχίζονται. Δεν θέλω να δικαιολογήσω οτιδήποτε και δεν μπορώ να απαντήσω χωρίς να γίνει μια έρευνα», πρόσθεσε ο κ. Ανδρέου.

Δείτε βίντεο 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Εκπρόσωπος Τατάρ για νέα μέτρα στα σημεία διέλευσης - «Το τελευταίο πράγμα που θέλουμε είναι μια νέα κρίση»

Εκπρόσωπος Τατάρ για νέα μέτρα στα σημεία διέλευσης - «Το τελευταίο πράγμα που θέλουμε είναι μια νέα κρίση»

Το τελευταίο πράγμα που θέλουμε είναι μια νέα κρίση, ανέφερε ο ειδικός εκπρόσωπος του Τ/κ ηγέτη, Γκιουνές Ονάρ στην Κίπρις ποστασί όταν κλήθηκε να σχολιάσει είδηση πως υπάρχουν νέα μέτρα από την ΚΔ στα σημεία διέλευσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE