LIKE ONLINE

Περίεργη τύπισσα αγόρασε λάμπα σε σχήμα κρουασάν και έμεινε άφωνη με αυτό που παρέλαβε

Περίεργη τύπισσα αγόρασε λάμπα σε σχήμα κρουασάν και έμεινε άφωνη με αυτό που παρέλαβε

Μια νεαρή γυναίκα είδε σε μια διαφήμιση στο διαδίκτυο μια λάμπα σε σχήμα κρουασάν, ενθουσιάστηκε και σκέφτηκε να την αγοράσει. Ωστόσο, έμεινε έκπληκτη όταν βρήκε ένα πραγματικό κρουασάν στο πακέτο που της έφερε ο διανομέας.

Μάλιστα, η ίδια είπε ότι εντόπισε εκατοντάδες μυρμήγκια κάτω από το δέμα που βρήκε δίπλα στην εξώπορτά της. Και οι υποψίες της γυναίκας επιβεβαιώθηκαν όταν άνοιξε το δέμα και βρήκε ένα κανονικό κρουασάν - και όχι μια λάμπα με το σχήμα του γαλλικού γλυκού που ήλπιζε.

Η TikToker εξήγησε ότι είχε κάνει την παραγγελία από το Temu, έναν δημοφιλή ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου όπου οι άνθρωποι μπορούν να αγοράζουν και να πωλούν προϊόντα. Η γυναίκα σημείωσε ότι ήθελε να βρει ένα δώρο για τον φίλο της και έτσι έμεινε άναυδη όταν αντί γι' αυτό εμφανίστηκε ένα τρόφιμο.

«Γύρισα σπίτι από τη δουλειά μετά από μια ζεστή μέρα και από κάτω υπήρχαν εκατοντάδες μυρμήγκια. Έλεγα, "Τι στο διάολο θέλουν τα μυρμήγκια σε ένα ψεύτικο κρουασάν;».

Συνέχισε λέγοντας ότι δοκίμασε ακόμη και το μυστηριώδες αντικείμενο - και πράγματι ήταν ένα πραγματικό κρουασάν. Το βίντεο πολύ γρήγορα έγινε viral και συγκέντρωσε πάνω από 1,5 εκατομμύριο προβολές.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Παύση Οδυσσέα: Σήμερα η απόφαση του Ανωτάτου Συνταγματικού Δικαστηρίου - Τα δύο σενάρια

• Έφη Ξάνθου στο «Τ»: Οι προτάσεις που δέχθηκε από κόμματα - Ο λόγος που επέλεξε το Volt

• Αφορά γονείς: Αυτοί έλαβαν εφάπαξ 150 ευρώ - Αναλυτικά όλα τα επιδόματα για τους μαθητές - Οι δικαιούχοι και τα ποσά

• Επιστρέφουν οι βροχές: Πότε και σε ποιες περιοχές αναμένονται - Αναλυτικά η πρόγνωση



Κυπριακό: Χριστοδουλίδης-Μητσοτάκης συντονίζονται ενόψει της Νέας Υόρκης

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης-Μητσοτάκης συντονίζονται ενόψει της Νέας Υόρκης

Στην Ελληνική πρωτεύουσα μεταβαίνει σήμερα ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο οποίος την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου, θα έχει κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας, Κυριάκο Μητσοτάκη, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top