ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υποδέχθηκαν τους μαθητές με ζεϊμπέκικο οι εκπαιδευτικοί στο Ζακάκι - «Η σχολική χρονιά προδιαγράφεται μαγική»

Υποδέχθηκαν τους μαθητές με ζεϊμπέκικο οι εκπαιδευτικοί στο Ζακάκι - «Η σχολική χρονιά προδιαγράφεται μαγική»

Με ένα ξεχωριστό τρόπο υποδέχθηκε τους μαθητές, το διδακτικό προσωπικό, για τη νέα σχολική χρονιά στο 16ο Δημοτικό Σχολείο Λεμεσού, στο Ζακάκι.

Συγκεκριμένα οι δάσκαλοι και οι δασκάλες, διασκεύασαν το τραγούδι του δημοφιλούς τραγουδιστή, Κωνσταντίνου Αργυρού, «Αθήνα μου» σε «Ζακάκι μου» και χόρεψαν ζεϊμπέκικο.

Παράλληλα διακόσμησαν το σχολείο ώστε να θυμίζει παιδικό πάρτι.

Ο εκπαιδευτικός που ανάρτησε το γεγονός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανέφερε μεταξύ άλλων, «Αν η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, η χρονιά στο αγαπημένο Ζακάκι προδιαγράφεται μαγική! Ανυπομονούμε να την απολαύσουμε... Προχωράμε!».

Δείτε το βίντεο:

Η σχολική χρονιά στο αγαπημένο μας ΙΣτ' Δημοτικό ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο...Μια πλημμύρα χαράς και ενθουσιασμού σκορπίστηκε στην αυλή και γέμισε το Ζακάκι... Ένα ζεϊμπέκικο από τους εκπαιδευτικούς του σχολείου μας σε ρυθμούς Αργυρού αφού η "Αθήνα μου" έγινε πρώτα "Ζακάκι μου" ήταν το κερασάκι στην τούρτα, μιας τούρτας που ήταν πλούσια και "εύγευστη" περιλαμβάνοντας ζωντανή μουσική και τραγούδι από την αγαπημένη Smaragda Diamantidou και τον υπέροχο Λούκα , διάφορους αγαπημένους παιδικούς ήρωες(πολλές και θερμές ευχαριστίες για τις μασκότ στην αγαπημένη οικογένεια Λιοτατή  Nicholas Liotatis και στη Fotini Konstantinou  που είναι πάντα δίπλα μας) και διακόσμηση  του σχολείου που θύμιζε παιδικό πάρτι! Πολλά μπράβο στον καταπληκτικό Σύνδεσμο του σχολείου μας Mike Mixaelhs Savvides που έκανε τα πάντα για να γεμίσει το σχολείο μας παιδικά χαμόγελα, στους εκπαιδευτικούς του σχολείου μας που δε φοβούνται να τσαλακώσουν την εικόνα τους, για να προσφέρουν στα παιδιά, καθώς και στον Sakis Stylianou της αγαπημένης εφημερίδας της πόλης μας που σκορπίζει παντού τις ωραίες πρωτοβουλίες και τα θετικά μηνύματα!

Αν η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, η χρονιά στο αγαπημένο Ζακάκι προδιαγράφεται μαγική!

Ανυπομονούμε να την απολαύσουμε... Προχωράμε!

Υ.Γ.: Θερμές ευχαριστίες στη φωνάρα μας Ραφαήλ Rafael Theodorou που ηχογράφησε και απογείωσε το τραγούδι μας!🙏

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Helen Mazlou: «Δεν γνώριζα τον Χριστό, τώρα δεν αλλάζω με τίποτα αυτή τη ζωή» - Όσα αναφέρει η 23χρονη TikToker που έγινε μοναχή - Βίντεο

• Αυτές οι λοιμώξεις έκαναν την εμφάνιση τους μετά το «πρώτο κουδούνι» - Πότε ένα παιδί πρέπει να μένει στο σπίτι

• Disney+: Όλα όσα θα δούμε στην πλατφόρμα τον Σεπτέμβριο

• ΟΚΥπΥ: Απαντά για τον γιατρό που λαμβάνει υπερωρίες τριπλάσιες του μισθού του - «Φέρνει εισοδήματα πέραν των 3 εκατομμυρίων»

• Ταυτοποιήθηκε η σορός που εντοπίστηκε στην Αγία Νάπα – Ανήκε σε πρόσωπο που είχε δηλωθεί ελλείπον

• Δανάη Παππά - Λάμπρος Λάζαρης: Ο πραγματικός λόγος που χώρισαν μετά από 6 χρόνια σχέσης



Interconnector: Το Υπουργικό ενέκρινε 25 εκατομμύρια ευρώ ανά έτος μέχρι το 2029 - Όσα ανέφερε ο Υπ. Ενέργειας – Βίντεο

Interconnector: Το Υπουργικό ενέκρινε 25 εκατομμύρια ευρώ ανά έτος μέχρι το 2029 - Όσα ανέφερε ο Υπ. Ενέργειας – Βίντεο

Το Υπουργικό Συμβούλιο ενέκρινε πρόταση του Υπουργείου Ενέργειας για την ηλεκτρική διασύνδεση Κύπρου-Κρήτης (GSI), ανακοίνωσε ο αρμόδιος Υπουργός, Γιώργος Παπαναστασίου, το απόγευμα της Τρίτης. Η απόφαση οριστικοποιήθηκε κατά τη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου το πρωί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top