ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αννίτα για επεισόδια στο ΑΛΦΑΜΕΓΑ: «Από τα στοιχήματα που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε ως πολιτεία»

Αννίτα για επεισόδια στο ΑΛΦΑΜΕΓΑ: «Από τα στοιχήματα που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε ως πολιτεία»

Για βία στα γήπεδα και την χθεσινή κατάσταση που προκλήθηκε κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που ξέσπασαν χθες στον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ των ομάδων ΑΠΟΛΛΩΝ – ΑΕΛ, ο οποίος ματαιώθηκε, αναφέρθηκε η Πρόεδρος της Βουλής και του ΔΗ.ΣΥ., Αννίτα Δημητρίου.

Συγκεκριμένα, σε παρέμβαση της στην εκπομπή «Μεσημέρι και Κάτι», ανέφερε ότι «αν κάποιος φίλαθλος θέλει να παρακολουθήσει τον ποδοσφαιρικό αγώνα της ομάδας του χωρίς φόβο, δεν μπορεί να είναι αντιμέτωπος με τέτοιου είδους καταστάσεις».

Παράλληλα σημείωσε ότι, «είναι από τα στοιχήματα που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε ως πολιτεία» και συμπλήρωσε ότι, «χρειάζεται να τονίσουμε εμφαντικά ότι η βία είναι απόλυτα καταδικαστέα και δεν έχει καμία θέση στον αθλητισμό και μόνο ντροπή και αποτροπιασμό προκαλούν τα χθεσινά περιστατικά».

Επιπρόσθετα ερωτηθείς για προτάσεις για το συγκεκριμένο ζήτημα, η κ. Δημητρίου ανέφερε ότι, «θα πρέπει να δούμε την αυστηροποίησή του θεσμού της κάρτας φιλάθλου, να αυστηροποιηθούν οι ποινές για τους ταραξίες, να εντοπιστούν και να τιμωρηθούν παραδειγματικά».

Επιπλέον σημείωσε ότι, «είμαστε έτοιμοι να δώσουμε ακόμα περισσότερα εργαλεία, διότι η δουλειά μας δεν είναι να βρίσκουμε τι πήγε λάθος αλλά να βγαίνουμε μπροστά και να δίδουμε τα νομοθετικά εργαλεία που χρειάζονται για να μην λειτουργούμε ισοπεδωτικά και να θυματοποιούνται στο σύνολο τους οι πολίτες», κατέληξε.

Δείτε βίντεο: 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Helen Mazlou: «Δεν γνώριζα τον Χριστό, τώρα δεν αλλάζω με τίποτα αυτή τη ζωή» - Όσα αναφέρει η 23χρονη TikToker που έγινε μοναχή - Βίντεο

• Αυτές οι λοιμώξεις έκαναν την εμφάνιση τους μετά το «πρώτο κουδούνι» - Πότε ένα παιδί πρέπει να μένει στο σπίτι

• Disney+: Όλα όσα θα δούμε στην πλατφόρμα τον Σεπτέμβριο

• ΟΚΥπΥ: Απαντά για τον γιατρό που λαμβάνει υπερωρίες τριπλάσιες του μισθού του - «Φέρνει εισοδήματα πέραν των 3 εκατομμυρίων»

• Ταυτοποιήθηκε η σορός που εντοπίστηκε στην Αγία Νάπα – Ανήκε σε πρόσωπο που είχε δηλωθεί ελλείπον

• Δανάη Παππά - Λάμπρος Λάζαρης: Ο πραγματικός λόγος που χώρισαν μετά από 6 χρόνια σχέσης



Interconnector: Το Υπουργικό ενέκρινε 25 εκατομμύρια ευρώ ανά έτος μέχρι το 2029 - Όσα ανέφερε ο Υπ. Ενέργειας – Βίντεο

Interconnector: Το Υπουργικό ενέκρινε 25 εκατομμύρια ευρώ ανά έτος μέχρι το 2029 - Όσα ανέφερε ο Υπ. Ενέργειας – Βίντεο

Το Υπουργικό Συμβούλιο ενέκρινε πρόταση του Υπουργείου Ενέργειας για την ηλεκτρική διασύνδεση Κύπρου-Κρήτης (GSI), ανακοίνωσε ο αρμόδιος Υπουργός, Γιώργος Παπαναστασίου, το απόγευμα της Τρίτης. Η απόφαση οριστικοποιήθηκε κατά τη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου το πρωί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top