Θρήνος για τον αδικοχαμένο Άλκη που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο – Πότε θα γίνει η κηδεία και η παράκληση της οικογένειας

Θρήνος για τον αδικοχαμένο Άλκη που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο – Πότε θα γίνει η κηδεία και η παράκληση της οικογένειας

Θρήνο και θλίψη σκόρπισε στο Παγκύπριο ο θάνατος του 43χρονου Άλκη Μιχαήλ ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στις 5:30 τα ξημερώματα της Κυριακής.

Ο 43χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητο του, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, το αυτοκίνητο του παρέκκλινε της πορείας του και αφού προσέκρουσε σε αυτοκίνητο, το οποίο ήταν σταθμευμένο έξω από υποστατικό, ακολούθως ακινητοποιήθηκε.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας, ενώ πλήρωμα ασθενοφόρου μετέφερε τον 43χρονο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου επί καθήκον ιατρός διαπίστωσε τον θάνατο του.

Το τελευταίο αντίο θα απευθύνουν την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου στις 15:00 στην εκκλησία του Αγ. Μάμαντος στο Τραχώνι.

Η οικογένεια δεν θα δεχτεί συλλυπητήρια ενώ παράκληση όπως αντί στεφάνων να γίνονται εισφορές για την οικογένεια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νίκος Αναστασιάδης: Η αντεπίθεση, η αμφισβήτηση και η ανάγκη για θεσμική κάθαρση- Η Αρχή κατά της διαφθοράς και ο λαϊκισμός

Νίκος Αναστασιάδης: Η αντεπίθεση, η αμφισβήτηση και η ανάγκη για θεσμική κάθαρση- Η Αρχή κατά της διαφθοράς και ο λαϊκισμός

Με μία εκτενή και προσεκτικά δομημένη διάσκεψη Τύπου, πλαισιωμένος από τους δικηγόρους του, ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης επιχείρησε να δώσει τη δική του απάντηση στα ευρήματα της Αρχής κατά της Διαφθοράς. Ωστόσο, πέρα από την απόρριψη των ισχυρισμών που τον αφορούν, το βασικό μήνυμα που θέλησε να στείλει ήταν ένα: Η υπόθεση πρέπει να οδηγηθεί σε ανεξάρτητη ποινική διερεύνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE