ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Έτρεχε η Πυροσβεστική: Ξέσπασε φωτιά σε όχημα στη Λευκωσία - Ζημιά στον χώρο της μηχανής

Έτρεχε η Πυροσβεστική: Ξέσπασε φωτιά σε όχημα στη Λευκωσία - Ζημιά στον χώρο της μηχανής

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία το τελευταίο 24ώρο ανταποκρίθηκε σε 27 περιστατικά,14 πυρκαγιές και 13 ειδικές εξυπηρετήσεις με τα πιο σημαντικά να είναι τα πιο κάτω:

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, στις 09:46 χθες ανταπόκριση των πυροσβεστικών σταθμών Λευκωσίας με δύο πυροσβεστικά οχήματα σε πυρκαγιά σε όχημα σταθμευμένο στην οδό Σταδίου στη Λευκωσία. Από την πυρκαγιά το όχημα έπαθε ζημιά στον χώρο της μηχανής. Τα αίτια εξετάζονται και φαίνεται η πυρκαγιά να προκλήθηκε από ηλεκτρική/μηχανική βλάβη.

Στις 16:36 ανταπόκριση των πυροσβεστικών σταθμών Λεμεσού με ομάδα και όχημα διάσωσης σε τροχαία σύγκρουση στη Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου στη Λεμεσό. Ημιφορτηγό όχημα προσέκρουσε σε επιβατικό όχημα και στα δύο οχήματα έγινε αποπαγίδευση με τη χρήση διασωστικών εργαλείων και οι τραυματίες παραδόθηκαν σε δυο ασθενοφόρα για μεταφορά τους στο Τ.Α.Ε.Π του νοσοκομείου Λεμεσού. Επίσης ένα παιδάκι από το επιβατικό όχημα διαμετακομίσθηκε με ένα τρίτο ασθενοφόρο στο Τ.Α.Ε.Π. του νοσοκομείου Λεμεσού πριν την άφιξη της Πυροσβεστικής.

Στις 00:09 ανταπόκριση των πυροσβεστικών σταθμών Λεμεσού με δύο πυροσβεστικά οχήματα για πυρκαγιά σε πρόχειρο μεταλλικό υποστατικό με χρήση ως καντίνα προετοιμασίας sandwich σε πεζοδρόμιο στην Λεμεσό. Από την πυρκαγιά το υποστατικό υπέστη μερικές ζημιές. Η πυρκαγιά κατασβήστηκε με χρήση εγκαταστάσεων σωλήνων νερού και χρήση αναπνευστικών συσκευών. Τα αίτια θα διερευνηθούν αργότερα σήμερα σε συνεργασία με την Αστυνομία.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Helen Mazlou: «Δεν γνώριζα τον Χριστό, τώρα δεν αλλάζω με τίποτα αυτή τη ζωή» - Όσα αναφέρει η 23χρονη TikToker που έγινε μοναχή - Βίντεο

• Αυτές οι λοιμώξεις έκαναν την εμφάνιση τους μετά το «πρώτο κουδούνι» - Πότε ένα παιδί πρέπει να μένει στο σπίτι

• Disney+: Όλα όσα θα δούμε στην πλατφόρμα τον Σεπτέμβριο

• ΟΚΥπΥ: Απαντά για τον γιατρό που λαμβάνει υπερωρίες τριπλάσιες του μισθού του - «Φέρνει εισοδήματα πέραν των 3 εκατομμυρίων»

• Ταυτοποιήθηκε η σορός που εντοπίστηκε στην Αγία Νάπα – Ανήκε σε πρόσωπο που είχε δηλωθεί ελλείπον

• Δανάη Παππά - Λάμπρος Λάζαρης: Ο πραγματικός λόγος που χώρισαν μετά από 6 χρόνια σχέσης



Interconnector: Το Υπουργικό ενέκρινε 25 εκατομμύρια ευρώ ανά έτος μέχρι το 2029 - Όσα ανέφερε ο Υπ. Ενέργειας – Βίντεο

Interconnector: Το Υπουργικό ενέκρινε 25 εκατομμύρια ευρώ ανά έτος μέχρι το 2029 - Όσα ανέφερε ο Υπ. Ενέργειας – Βίντεο

Το Υπουργικό Συμβούλιο ενέκρινε πρόταση του Υπουργείου Ενέργειας για την ηλεκτρική διασύνδεση Κύπρου-Κρήτης (GSI), ανακοίνωσε ο αρμόδιος Υπουργός, Γιώργος Παπαναστασίου, το απόγευμα της Τρίτης. Η απόφαση οριστικοποιήθηκε κατά τη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου το πρωί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top