Αντρας με μούσι 25-30 χρόνων υποπτος για την επίθεση της Άγκυρας

Αντρας με μούσι 25-30 χρόνων υποπτος για την επίθεση της Άγκυρας

Έναν άντρα με μούσι, ηλικίας γύρω στα 25-30 χρόνων, είδε αυτόπτης μάρτυρας κατά την επίθεση στην Άγκυρα να πετάει τη μία από τις δύο τσάντες που είχε στην πλάτη του και να τρέχει σε φυγή.

Αμέσως έγινε η έκρηξη. Πρόκειται για πληροφορία που μετέδωσε το CNN Turk έπειτα από συνομιλία που είχε ο ανταποκριτής του καναλιού με τον αυτόπτη μάρτυρα.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με την εφημερίδα Γενί Σαφάꨨ, η αστυνομία στην προσπάθειά της να διακριβώσει την ταυτότητα του καμικάζι άρχισε να μαζεύει κομμένα δάχτυλα από την πλατεία όπου έγινε η επίθεση. Επίσης, λήφθηκαν τα αποτυπώματα από τα δάχτυλα 163 νεκρών και τραυματιών. Σύμφωνα με την εφημερίδα, με αυτό τον τρόπο διαπιστώθηκε ότι ένας από τους καμικάζι ήταν μεταξύ 25-30 χρόνων. Επίσης, διαπιστώθηκε ότι η επίθεση αυτή έχει πολλές ομοιότητες με την επίθεση στο Σουρούτς στις 20 Ιουλίου. Η υποψία ότι ο δεύτερος καμικάζι ήταν γυναίκα αξιολογείται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Και επισήμως σκυτάλη στην Κύπρο για την Προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Και επισήμως σκυτάλη στην Κύπρο για την Προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Η Κύπρος παρέλαβε, επίσημα τη σκυτάλη της Προεδρίας από τη Δανία στο Συμβούλιο Γενικών Υποθέσεων με μια ανταλλαγή δώρων μεταξύ της Υφυπουργού για Ευρωπαϊκά Θέματα Μαριλένας Ραουνά και της ομολόγου της Μαρία Μπγιέρ.