ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Λάβρος ο Λοϊζίδης: «Αν θέλουμε αύριο το πρωί δεν διεξάγεται κανένας αγώνας - Δεν περιμένω που κανένα Κούμα...»

Λάβρος ο Λοϊζίδης: «Αν θέλουμε αύριο το πρωί δεν διεξάγεται κανένας αγώνας - Δεν περιμένω που κανένα Κούμα...»

Στην εκπομπή Πρωτοσέλιδο μίλησε ο πρόεδρος του Κλάδου Σώματος Αστυνομίας «ΙΣΟΤΗΤΑ», Νίκος Λοϊζίδης σχολιάζοντας τα όσα συνέβησαν στα επεισόδια στη Λεμεσό.

Ο κ. Λοϊζίδης, ανέφερε ότι οι τρεις δόκιμοι αστυφύλακες γλύτωσαν από τους βομβαρδισμούς, πάνω από 100 ναυτικές φωτοβολίδες, 40 μολότοφ και πέτρες.

«Καταφέραμε να μην τους στείλουμε στο σπίτι τους σε φέρετρο. Ντρέπομαι και ζητώ συγγνώμη εκ μέρους της πολιτείας σε αυτούς τους τρεις συναδέλφους που έδωσαν τη μάχη, τραυματίστηκαν και παραλίγο να τους χάσουμε», τόνισε.

Ενδεικτικά ανέφερε ότι, δεν υπάρχουν σταθεροί περίμετροι στα γήπεδα, δεν υπάρχουν αψίδες και χώροι σωματικού ελέγχου, δεν υπάρχει ηλεκτρονική κάρτα φιλάθλου με scanner, δεν υπάρχει υψηλή ευκρίνεια CCTV, δεν σταματά η προπώληση 24 ώρες πριν, δεν κλείνουν οι είσοδοι 30 λεπτά πριν το παιχνίδι, δεν υπάρχει έλεγχος στα ΣΥ.ΦΙ που όλα δεν έχουν νομική οντότητα.

«Έβγαλε η γλώσσα μας μαλλιά.  Είπαμε ότι πρέπει να βγαίνει κοινό πλάνο ΜΜΑΔ και αστυνομική διεύθυνση για ένα αγώνα. Για όνομα του Θεού. Πώς γίνεται να επιτρέπουμε πορεία στη Λεμεσό σε φιλάθλους τους οποίους ειρήσθω εν παρόδω την περασμένη Παρασκευή υπήρχε διάταγμα του δικαστηρίου για να τους κλείσουμε το υποστατικό στη Λευκωσία», αναρωτήθηκε.

Κλείνοντας ανέφερε ότι για την ασφάλεια του τόπου υπεύθυνη είναι η Αστυνομία. «Άμαν θέλουμε αύριο το πρωί δεν διεξάγεται κανένας ποδοσφαιρικός αγώνας, γιατί κανένας υπεύθυνος ασφαλείας δεν θα ξεκινά αγώνα χωρίς να του παρέχει ασφάλεια η Αστυνομία. Τα γήπεδα του είναι τριτοκοσμικά, δεν μπορούν ούτε 100 άτομα να φιλοξενήσουν. Δεν περιμένω που κανένα Κούμα ή πρόεδρο σωματείου να είναι η έγνοια του η ασφάλεια είναι δουλειά της Αστυνομίας. Άρα κύριοι είτε παίζετε με τους δικούς μας όρους είτε δεν θα διεξάγεται παιχνίδι», κατέληξε.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Helen Mazlou: «Δεν γνώριζα τον Χριστό, τώρα δεν αλλάζω με τίποτα αυτή τη ζωή» - Όσα αναφέρει η 23χρονη TikToker που έγινε μοναχή - Βίντεο

• Αυτές οι λοιμώξεις έκαναν την εμφάνιση τους μετά το «πρώτο κουδούνι» - Πότε ένα παιδί πρέπει να μένει στο σπίτι

• Disney+: Όλα όσα θα δούμε στην πλατφόρμα τον Σεπτέμβριο

• ΟΚΥπΥ: Απαντά για τον γιατρό που λαμβάνει υπερωρίες τριπλάσιες του μισθού του - «Φέρνει εισοδήματα πέραν των 3 εκατομμυρίων»

• Ταυτοποιήθηκε η σορός που εντοπίστηκε στην Αγία Νάπα – Ανήκε σε πρόσωπο που είχε δηλωθεί ελλείπον

• Δανάη Παππά - Λάμπρος Λάζαρης: Ο πραγματικός λόγος που χώρισαν μετά από 6 χρόνια σχέσης



Interconnector: Το Υπουργικό ενέκρινε 25 εκατομμύρια ευρώ ανά έτος μέχρι το 2029 - Όσα ανέφερε ο Υπ. Ενέργειας – Βίντεο

Interconnector: Το Υπουργικό ενέκρινε 25 εκατομμύρια ευρώ ανά έτος μέχρι το 2029 - Όσα ανέφερε ο Υπ. Ενέργειας – Βίντεο

Το Υπουργικό Συμβούλιο ενέκρινε πρόταση του Υπουργείου Ενέργειας για την ηλεκτρική διασύνδεση Κύπρου-Κρήτης (GSI), ανακοίνωσε ο αρμόδιος Υπουργός, Γιώργος Παπαναστασίου, το απόγευμα της Τρίτης. Η απόφαση οριστικοποιήθηκε κατά τη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου το πρωί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top