LIKE ONLINE

Aυτά είναι τα πιο τυχερά ζώδια της εβδομάδας

Aυτά είναι τα πιο τυχερά ζώδια της εβδομάδας

Τρία ζώδια έχουν πολύ τυχερά ωροσκόπια καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας που αρχίζει στις 16 Σεπτεμβρίου, χάρη σε αρκετές ευνοϊκές αστρολογικές διελεύσεις.

Την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου, η Πανσέληνος στους Ιχθύς και η Σεληνιακή έκλειψη θα ανατείλουν, φέρνοντας μια στιγμή καρποφορίας και θαυμάτων, καθώς μπορείτε να έχετε μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στο σύμπαν και στον τρόπο με τον οποίο εκδηλώνετε τις προθέσεις σας.

Αυτή η Πανσέληνος θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε τη δύναμη του να πιστεύετε στα όνειρά σας, να ακολουθείτε τη διαίσθησή σας και να είστε πάντα ανοιχτοί σε ό,τι προκύπτει.

Ως έκλειψη, προμηνύει τι θα φτάσει με τον νέο επερχόμενο κύκλο εκλείψεων στους Ιχθύς και την Παρθένο το 2025, οπότε είναι καλύτερο να έχετε μεγάλη επίγνωση του τι έρχεται στην επιφάνεια κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, καθώς μπορεί να λάβετε εικόνα για το πού θα σας οδηγήσει η επόμενη φάση του ταξιδιού σας.

Την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου, η Αφροδίτη εισέρχεται στον Σκορπιό, φέρνοντας βάθος και διορατικότητα στις προθέσεις σας γύρω από τον έρωτα, τον πλούτο και τα θέματα του σπιτιού. Η είσοδος του Ήλιου στον Ζυγό την ίδια μέρα σάς ενθαρρύνει να συνεργαστείτε με άλλους για να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας. Ενώ τα θαύματα είναι πιθανά και συχνά φαίνεται να συμβαίνουν απροσδόκητα, συνήθως γίνονται, επειδή, τα δημιουργείτε εσείς, μη εγκαταλείποντας ποτέ τα όνειρά σας.

Καρκίνος

Ετοιμάζεστε να εισέλθετε σε μια συναρπαστική και πλούσια φάση της ζωής σας, Καρκίνε. Καθώς η Σεληνιακή Έκλειψη Πανσελήνου στους Ιχθύς πραγματοποιείται την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου, θα σας δοθεί ένα δώρο νέων ευκαιριών που θα σας οδηγήσουν σε θετικές εξελίξεις στην καριέρα σας, στα ταξίδια, στον έρωτα, ακόμα και στο πώς θα νιώσετε πιο ευχαριστημένες από τη ζωή σας.

Μπορεί να είναι δύσκολο να αποχωριστείτε ορισμένες πτυχές της ζωής, ειδικά αν είναι κοντά στην καρδιά σας ή αν τις αισθάνεστε σημαντικές. Αλλά σε αυτή τη νέα εποχή του εαυτού σας, έχετε αποφασίσει να δώσετε προτεραιότητα σε εσάς.

Υδροχόος

Η επιτυχία εμφανίζεται συχνά όταν δεν το περιμένετε, ειδικά όταν και εμείς προσπαθούμε για το καλύτερο. Αυτή η εβδομάδα φέρνει μια αίσθηση τύχης και πεπρωμένου στη ζωή σας. Σε αυτή την κατάσταση, μπορείτε να περιμένετε να λάβετε νέες ευκαιρίες καριέρας, που ενδεχομένως να σας φέρουν περισσότερες προοπτικές για ταξίδια, ακόμη και αύξηση μισθού.

Πρέπει να θυμάστε ότι μπορείτε είτε να συνεχίσετε να προετοιμάζεστε είτε να αδράξετε αυτή την ευκαιρία για να αναβαθμίσετε τη ζωή και τα όνειρά σας. Εξελίσσεστε φυσικά μέσα από την καριέρα σας, καθώς συνειδητοποιείτε περισσότερο τις ανάγκες και τον σκοπό σας σε αυτή τη ζωή. Το να αλλάζετε δουλειά ή ειδικότητα είναι εντάξει, ειδικά καθώς μαθαίνετε περισσότερα για τον εαυτό σας και αναπτύσσεστε.

Ανεξάρτητα από τις ιδιαιτερότητες, ή ακόμα και από το τι μπορεί να προσπαθούν να σας πείσουν ορισμένοι φόβοι, αυτές οι νέες ευκαιρίες δεν θα εμφανίζονταν αν δεν ήταν γραφτό να τις αδράξετε. Κυνηγήστε τη ζωή και την καριέρα που πάντα θέλατε, καθώς έχετε τη στήριξη του σύμπαντος.

Ιχθύς

Η πορεία της ζωής σας είναι βαθιά συνδεδεμένη με την πνευματική σας πορεία. Αφιερώστε χρόνο στον διαλογισμό, στη συγγραφή των σκέψεών σας σε ημερολόγιο ή ακόμα και στη φύση, ειδικά τώρα που ξεκινάτε μια απίστευτα πλούσια και μεταμορφωτική περίοδο στη ζωή σας. Η Αφροδίτη φέρνει τεράστια τύχη στους τομείς του ρομαντισμού, της καριέρας, του πλούτου, ακόμα και στο σπίτι σας, απαιτεί να εμβαθύνετε, να εξερευνήσετε το κρυφό νόημα της αγάπης και να αγκαλιάζετε πάντα την αλλαγή για να δημιουργήσετε τη ζωή που ονειρεύεστε.

Προσπαθήστε να γίνετε πιο ανοιχτόμυαλες απέναντι στις νέες προσφορές και ευκαιρίες που θα αρχίσουν να έρχονται στη ζωή σας. Αυτό σημαίνει ότι ίσως χρειαστεί να είστε ευέλικτες στη ρουτίνα σας και να μάθετε να συνδυάζετε τις υποχρεώσεις σας.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Helen Mazlou: «Δεν γνώριζα τον Χριστό, τώρα δεν αλλάζω με τίποτα αυτή τη ζωή» - Όσα αναφέρει η 23χρονη TikToker που έγινε μοναχή - Βίντεο

• Αυτές οι λοιμώξεις έκαναν την εμφάνιση τους μετά το «πρώτο κουδούνι» - Πότε ένα παιδί πρέπει να μένει στο σπίτι

• Disney+: Όλα όσα θα δούμε στην πλατφόρμα τον Σεπτέμβριο

• ΟΚΥπΥ: Απαντά για τον γιατρό που λαμβάνει υπερωρίες τριπλάσιες του μισθού του - «Φέρνει εισοδήματα πέραν των 3 εκατομμυρίων»

• Ταυτοποιήθηκε η σορός που εντοπίστηκε στην Αγία Νάπα – Ανήκε σε πρόσωπο που είχε δηλωθεί ελλείπον

• Δανάη Παππά - Λάμπρος Λάζαρης: Ο πραγματικός λόγος που χώρισαν μετά από 6 χρόνια σχέσης



Interconnector: Το Υπουργικό ενέκρινε 25 εκατομμύρια ευρώ ανά έτος μέχρι το 2029 - Όσα ανέφερε ο Υπ. Ενέργειας – Βίντεο

Interconnector: Το Υπουργικό ενέκρινε 25 εκατομμύρια ευρώ ανά έτος μέχρι το 2029 - Όσα ανέφερε ο Υπ. Ενέργειας – Βίντεο

Το Υπουργικό Συμβούλιο ενέκρινε πρόταση του Υπουργείου Ενέργειας για την ηλεκτρική διασύνδεση Κύπρου-Κρήτης (GSI), ανακοίνωσε ο αρμόδιος Υπουργός, Γιώργος Παπαναστασίου, το απόγευμα της Τρίτης. Η απόφαση οριστικοποιήθηκε κατά τη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου το πρωί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top