Στο «σκοτάδι» για υπόθεση Μονής Αββακούμ - Περιμένουν τον εμπειρογνώμονα από το εξωτερικό

Στο «σκοτάδι» για υπόθεση Μονής Αββακούμ - Περιμένουν τον εμπειρογνώμονα από το εξωτερικό

Περνάει ο καιρός από την τελευταία δικάσιμο του Συνοδικού Δικαστηρίου για την υπόθεση Αββακούμ και ο χρόνος μετράει αντίστροφα για την τελική απόφαση.

Σύμφωνα με εκκλησιαστικές πηγές, καθυστερεί όπως όλα δείχνουν η επόμενη δικάσιμος καθώς δύο μέλη του Συνοδικού βρίσκονται στο εξωτερικό.

Πάντως σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, αναμένεται όταν λειφθεί η κατάθεση από τον νέο εμπειρογνώμονα, με βάση και τα υπόλοιπα στοιχεία που έχουν συλλεχθεί, το Συνοδικό Δικαστήριο αναμένεται να βγάλει απόφαση σε μόνο μια συνεδρίαση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η συνάντηση Ερχιουρμάν–Γκουτέρες και η επαναφορά του αδιεξόδου

Κυπριακό: Η συνάντηση Ερχιουρμάν–Γκουτέρες και η επαναφορά του αδιεξόδου

Η προγραμματισμένη για σήμερα, συνάντηση του κατοχικού ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες στη Νέα Υόρκη, επαναφέρει το Κυπριακό στο προσκήνιο της διεθνούς διπλωματίας. Παρά τις δηλώσεις καλής θέλησης, το πολιτικό υπόβαθρο της συνάντησης, αποτυπώνει περισσότερο μια σύγκρουση αφηγήσεων παρά μια ουσιαστική σύγκλιση.

BEST OF TOTHEMAONLINE