Ηράκλειο: Ο πατέρας βρήκε τον 29χρονο γιο του νεκρό

Ηράκλειο: Ο πατέρας βρήκε τον 29χρονο γιο του νεκρό

Νεκρό μέσα στο σπίτι του στο Μασταμπά βρήκε τον 29χρονο γιο του ένας πατέρας ο οποίος ανησύχησε καθώς δεν είχε δώσει σημεία ζωής.

Ο 29χρονος δεν απαντούσε στα τηλέφωνα και όταν ο πατέρας πήγε στο σπίτι του τον βρήκε να κείτεται νεκρός στο κρεβάτι του.

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. και ασθενοφόρο, με τους διασώστες να διαπιστώνουν απλά το θάνατο του.

Οι αστυνομικοί απέκλεισαν από την πρώτη στιγμή το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και σύμφωνα με πληροφορίες ο θάνατος του οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

Φως στα ακριβή αίτια του θανάτου του νεαρού άνδρα θα ρίξει η νεκροψία – νεκροτομή που θα διενεργηθεί.

Πηγή: www.cretapost.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα διαχρονικά «κάστρα» των κομμάτων-Τα «γαλάζια προπύργια του ΔΗΣΥ, οι απώλειες του ΑΚΕΛ και η πτώση του ΔΗΚΟ

Τα διαχρονικά «κάστρα» των κομμάτων-Τα «γαλάζια προπύργια του ΔΗΣΥ, οι απώλειες του ΑΚΕΛ και η πτώση του ΔΗΚΟ

Οι βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου διεξάγονται σε ένα από τα πιο ρευστά πολιτικά σκηνικά των τελευταίων δεκαετιών στην Κύπρος. Τα παραδοσιακά κομματικά «κάστρα», δηλαδή οι περιοχές όπου τα μεγάλα κόμματα διατηρούσαν επί χρόνια σταθερή επιρροή, φαίνεται να δοκιμάζονται περισσότερο από ποτέ. Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις καταγράφουν έντονη κινητικότητα ψηφοφόρων, αύξηση της επιρροής μικρότερων σχηματισμών και αισθητή φθορά στα ιστορικά ποσοστά των παραδοσιακών κομμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE