Ηράκλειο: Ο πατέρας βρήκε τον 29χρονο γιο του νεκρό

Ηράκλειο: Ο πατέρας βρήκε τον 29χρονο γιο του νεκρό

Νεκρό μέσα στο σπίτι του στο Μασταμπά βρήκε τον 29χρονο γιο του ένας πατέρας ο οποίος ανησύχησε καθώς δεν είχε δώσει σημεία ζωής.

Ο 29χρονος δεν απαντούσε στα τηλέφωνα και όταν ο πατέρας πήγε στο σπίτι του τον βρήκε να κείτεται νεκρός στο κρεβάτι του.

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. και ασθενοφόρο, με τους διασώστες να διαπιστώνουν απλά το θάνατο του.

Οι αστυνομικοί απέκλεισαν από την πρώτη στιγμή το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και σύμφωνα με πληροφορίες ο θάνατος του οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

Φως στα ακριβή αίτια του θανάτου του νεαρού άνδρα θα ρίξει η νεκροψία – νεκροτομή που θα διενεργηθεί.

Πηγή: www.cretapost.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Δεν τους εμπιστεύομαι»: Η σκληρή απάντηση Δρουσιώτη στην Αστυνομία – Ζητά από Χριστοδουλίδη ανεξάρτητο ποινικό ανακριτή

«Δεν τους εμπιστεύομαι»: Η σκληρή απάντηση Δρουσιώτη στην Αστυνομία – Ζητά από Χριστοδουλίδη ανεξάρτητο ποινικό ανακριτή

Με μια ιδιαίτερα αιχμηρή τοποθέτηση, ο Μακάριος Δρουσιώτης σηκώνει το γάντι που του πέταξε η Αστυνομία, ξεκαθαρίζοντας πως η καθυστέρηση στην κατάθεση των στοιχείων δεν οφείλεται σε υπεκφυγή, αλλά σε βαθιά έλλειψη εμπιστοσύνης προς τους θεσμούς.