Το απόγευμα οι ανακοινώσεις για Interconnector - Προβαίνει σε ανακοινώσεις ο Παπαναστασίου

Το απόγευμα οι ανακοινώσεις για Interconnector - Προβαίνει σε ανακοινώσεις ο Παπαναστασίου

Στις 18:00 σήμερα ο υπουργός Ενέργειας, Γιώργος Παπαναστασίου θα προβεί σε ανακοινώσεις για το θέμα της ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου - Ελλάδας.

Πληροφορίες του ΡΙΚ αναφέρουν ότι το ζήτημα συζητήθηκε διεξοδικά στη σημερινή συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου, που ολοκληρώθηκε λίγο πριν από τις δύο το μεσημέρι.

Νωρίτερα, μιλώντας στο ΡΙΚ και στο πρακτορείο Reuters, o αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Γιάννης Αντωνίου, δήλωσε ότι σημειώθηκε πρόοδος στις διαβουλεύσεις μεταξύ των εμπλεκομένων μερών και ότι το θέμα θα τεθεί και στην κατ’ ιδίαν συνάντηση του προέδρου Χριστοδουλίδη με τον 'Ελληνα πρωθυπουργό την ερχόμενη Πέμπτη.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Eπιτυχή γεώτρηση στον «Πήγασο» - Προανήγγειλε ανακοινώσεις τη Δευτέρα ο Υπ. Ενέργειας

Eπιτυχή γεώτρηση στον «Πήγασο» - Προανήγγειλε ανακοινώσεις τη Δευτέρα ο Υπ. Ενέργειας

Η τελευταία γεώτρηση η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί σήμερα στο βυθοτεμάχιο 10 από την Exxon Mobil, στον στόχο Πήγασος, είναι μία επιτυχής γεώτρηση, "την οποία θα ανακοινώσουμε την Δευτέρα", ανέφερε ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Παπαναστασίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE