Για επιτόκια και κυπριακή οικονομία συζήτησαν ΠτΔ-Διοικητής ΚΤΚ

Για επιτόκια και κυπριακή οικονομία συζήτησαν ΠτΔ-Διοικητής ΚΤΚ

Θέματα που άπτονται του χρηματοοικονομικού τομέα, μεταξύ αυτών η πορεία των επιτοκίων, αλλά και η κυπριακή οικονομία συζητήθηκαν στη συνάντηση που είχε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, με τον Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας Κύπρου (ΚΤΚ), Χριστόδουλο Πατσαλίδη, το απόγευμα της Τρίτης στο Προεδρικό Μέγαρο, στη Λευκωσία, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

Στη συνάντηση, η οποία διήρκεσε περίπου μία ώρα, συμμετείχαν επίσης η Υφυπουργός παρά τω Προέδρω, Ειρήνη Πική, και ο Διευθυντής του Γραφείου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Χαράλαμπος Χαραλάμπους.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας ενημέρωσε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τις ευρωπαϊκές οικονομικές εξελίξεις. Εν συνεχεία, στη συνάντηση τέθηκαν επί τάπητος θέματα του ευρύτερου χρηματοοικονομικού τομέα, όπως μεταξύ άλλων η πορεία των επιτοκίων, οι τράπεζες, η κυπριακή οικονομία, καθώς και άλλες προτεραιότητες που έχει θέσει η Κεντρική Τράπεζα.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην καρδιά της διαίρεσης: Η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν περπάτησε στην Πράσινη Γραμμή

Στην καρδιά της διαίρεσης: Η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν περπάτησε στην Πράσινη Γραμμή

Κατά μήκος της Πράσινης Γραμμής στη Λευκωσία, περιηγήθηκε το πρωί της Πέμπτης η Πρόεδρος της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, συνοδευόμενη από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη.