ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Για επιτόκια και κυπριακή οικονομία συζήτησαν ΠτΔ-Διοικητής ΚΤΚ

Για επιτόκια και κυπριακή οικονομία συζήτησαν ΠτΔ-Διοικητής ΚΤΚ

Θέματα που άπτονται του χρηματοοικονομικού τομέα, μεταξύ αυτών η πορεία των επιτοκίων, αλλά και η κυπριακή οικονομία συζητήθηκαν στη συνάντηση που είχε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, με τον Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας Κύπρου (ΚΤΚ), Χριστόδουλο Πατσαλίδη, το απόγευμα της Τρίτης στο Προεδρικό Μέγαρο, στη Λευκωσία, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

Στη συνάντηση, η οποία διήρκεσε περίπου μία ώρα, συμμετείχαν επίσης η Υφυπουργός παρά τω Προέδρω, Ειρήνη Πική, και ο Διευθυντής του Γραφείου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Χαράλαμπος Χαραλάμπους.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας ενημέρωσε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τις ευρωπαϊκές οικονομικές εξελίξεις. Εν συνεχεία, στη συνάντηση τέθηκαν επί τάπητος θέματα του ευρύτερου χρηματοοικονομικού τομέα, όπως μεταξύ άλλων η πορεία των επιτοκίων, οι τράπεζες, η κυπριακή οικονομία, καθώς και άλλες προτεραιότητες που έχει θέσει η Κεντρική Τράπεζα.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Helen Mazlou: «Δεν γνώριζα τον Χριστό, τώρα δεν αλλάζω με τίποτα αυτή τη ζωή» - Όσα αναφέρει η 23χρονη TikToker που έγινε μοναχή - Βίντεο

• Αυτές οι λοιμώξεις έκαναν την εμφάνιση τους μετά το «πρώτο κουδούνι» - Πότε ένα παιδί πρέπει να μένει στο σπίτι

• Disney+: Όλα όσα θα δούμε στην πλατφόρμα τον Σεπτέμβριο

• ΟΚΥπΥ: Απαντά για τον γιατρό που λαμβάνει υπερωρίες τριπλάσιες του μισθού του - «Φέρνει εισοδήματα πέραν των 3 εκατομμυρίων»

• Ταυτοποιήθηκε η σορός που εντοπίστηκε στην Αγία Νάπα – Ανήκε σε πρόσωπο που είχε δηλωθεί ελλείπον

• Δανάη Παππά - Λάμπρος Λάζαρης: Ο πραγματικός λόγος που χώρισαν μετά από 6 χρόνια σχέσης



Interconnector: Το Υπουργικό ενέκρινε 25 εκατομμύρια ευρώ ανά έτος μέχρι το 2029 - Όσα ανέφερε ο Υπ. Ενέργειας – Βίντεο

Interconnector: Το Υπουργικό ενέκρινε 25 εκατομμύρια ευρώ ανά έτος μέχρι το 2029 - Όσα ανέφερε ο Υπ. Ενέργειας – Βίντεο

Το Υπουργικό Συμβούλιο ενέκρινε πρόταση του Υπουργείου Ενέργειας για την ηλεκτρική διασύνδεση Κύπρου-Κρήτης (GSI), ανακοίνωσε ο αρμόδιος Υπουργός, Γιώργος Παπαναστασίου, το απόγευμα της Τρίτης. Η απόφαση οριστικοποιήθηκε κατά τη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου το πρωί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top