ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λετυμπιώτης για επικρίσεις Αβέρωφ προς ΠτΔ: «Έχουν τελειώσει οι Προεδρικές Εκλογές ...» - Βίντεο

Λετυμπιώτης για επικρίσεις Αβέρωφ προς ΠτΔ:  «Έχουν τελειώσει οι Προεδρικές Εκλογές ...» - Βίντεο

Aπαντήσεις από τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο στις επικρίσεις που δέχθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης για τον αγωγό Great Sea Interconnector.

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, καλεσμένος στην εκπομπή Alpha Καλημέρα μίλησε για όσα έγραψε ο τέως Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού και βουλευτής Αβέρωφ Νεοφύτου για τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

O κ.Λετυμπιώτης σχολίασε ότι «κάθε βουλευτής έχει το δικαίωμα να έχει την άποψη του και να επιλέγει το ύφος με το οποίο την διατυπώνει».

Εν συνεχεία τόνισε ότι : «Έχουν τελειώσει οι Προεδρικές Εκλογές, τουλάχιστον για εμάς, είμαστε επικεντρωμένοι, προσηλωμένοι στην υλοποίηση του προγράμματος διακυβέρνησης».

Υπενθυμίζεται ότι ο κ.Νεοφύτου με υπονοούμενα, ανέφερε ότι μετάτρεψε μια σοβαρή συζήτηση σε εκφράσεις πεζοδρομίου.

«Πρόεδρε, βαδίζεις στο δεύτερο έτος της θητείας και δείχνεις, δυστυχώς, να μην έχεις συναίσθηση του βάρους του αξιώματός σου και του ρόλου σου: Στον δημόσιο διάλογο συμμετέχεις ως σχολιαστής. Στα σοβαρά πολιτικά ερωτήματα απαντάς με υπεκφυγές και εκφράσεις πεζοδρομίου. Στα επείγοντα πολιτικά ζητήματα προβαίνεις σε «διαπιστώσεις» αντί να παίρνεις αποφάσεις. Στο δια ταύτα: σε χθεσινή σου εμφάνιση, αναφερόμενος έμμεσα στα καίρια ερωτήματα που έθεσα για τον interconnector, επέλεξες για μια ακόμα φορά, την πλάγια οδό των υπονοούμενων και των μικροπολιτικών προσωπικών αντιπαραθέσεων – χωρίς καν να τολμάς να με κατονομάσεις ευθέως»

Δείτε το βίντεο:

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Παύση Οδυσσέα: Σήμερα η απόφαση του Ανωτάτου Συνταγματικού Δικαστηρίου - Τα δύο σενάρια

• Έφη Ξάνθου στο «Τ»: Οι προτάσεις που δέχθηκε από κόμματα - Ο λόγος που επέλεξε το Volt

• Αφορά γονείς: Αυτοί έλαβαν εφάπαξ 150 ευρώ - Αναλυτικά όλα τα επιδόματα για τους μαθητές - Οι δικαιούχοι και τα ποσά

• Επιστρέφουν οι βροχές: Πότε και σε ποιες περιοχές αναμένονται - Αναλυτικά η πρόγνωση



Απολύθηκε ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης- «Συντονισμένη προσπάθεια φαγώματός μου»

Απολύθηκε ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης- «Συντονισμένη προσπάθεια φαγώματός μου»

Την απόφασή του στο αίτημα του Γενικού Εισαγγελέα για παύση του Οδυσσέα Μιχαηλίδη από τη θέση του Γενικού Ελεγκτή ανακοίνωσε σήμερα το Ανώτατο Συμβούλιο. Με ομόφωνη απόφαση παύεται άμεσα ο Γενικός Ελεγκτής από τα καθήκοντά του. Η απόφαση αυτή είναι τελεσίδικη. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top