ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Τιμητική εκδήλωση του Ολυμπιονίκη Παύλου Κοντίδη στη Μαρίνα Αγίας Νάπας

Τιμητική εκδήλωση του Ολυμπιονίκη Παύλου Κοντίδη στη Μαρίνα Αγίας Νάπας

Με μια ιδιαίτερη εκδήλωση στη Μαρίνα Αγίας Νάπας γιόρτασε το δεύτερο αργυρό Ολυμπιακό μετάλλιοτης καριέρας του - που είναι συνάμα και το δεύτερο μετάλλιο στην ιστορία της Κύπρου στουςΟλυμπιακούς Αγώνες - ο ιστιοπλόος μας Παύλος Κοντίδης, θέλοντας παράλληλα να ευχαριστήσει όλουςόσοι ήταν δίπλα του σε αυτό το μακρύ ταξίδι για τους Ολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024».

Στην εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου στο Le Sundeck Robuchon της ΜαρίναςΑγίας Νάπας, έδωσαν το παρών τους τα ΜΜΕ, συναθλητές του, εκπρόσωποι της τοπικής κοινωνίας,καθώς και χορηγοί και υποστηρικτές του Ολυμπιονίκη.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με συνέντευξη τύπου, κατά την οποία ο Παύλος Κοντίδης ευχαρίστησε τα ΜΜΕ,τους υποστηρικτές και τους χορηγούς που συνέβαλαν στο ταξίδι του προς την ολυμπιακή διάκριση.

Στην ομιλία του, ο Παύλος εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για την αγάπη και την υποστήριξη που έλαβε απότην τοπική και διεθνή κοινότητα, τονίζοντας πόσο σημαντικοί ήταν οι χορηγοί του, όπως η Μαρίνα ΑγίαςΝάπας, στην επίτευξη των αθλητικών του στόχων.

Ακολούθησε πάρτι προς τιμήν του αθλητή, στο οποίοέδωσαν το παρών τους, μεταξύ άλλων, νυν και πρώην αθλητές - μέλη της Ολυμπιακής ομάδας τηςΚύπρου, ο πρόεδρος του Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης Αμμοχώστου Γιάννης Καρούσος, και οιδήμαρχοι Παραλιμνίου - Δερύνειας Γιώργος Νικολέττος και Αγίας Νάπας Χρίστος Ζανέττος.

Η Μαρίνα Αγίας Νάπας ανέλαβε τη φιλοξενία και διοργάνωση της εκδήλωσης στον εκλεπτυσμένο χώροτου Le Sundeck Robuchon όπου οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να γευτούν απολαυστικά εδέσματα,ενώ επιφύλαξε και μία έκπληξη στον τιμώμενο αθλητή, σερβίροντας signature cocktails με ονομασίες[The (Classic) PK, The Medallist και Sailing Breeze] που απέδωσαν φόρο τιμής στον Παύλο και τις επιτυχίεςτου.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με ιδιαίτερες στιγμές για τον αθλητή και τους προσκεκλημένους σε μιαεορταστική ατμόσφαιρα.O CEO της Μαρίνας Αγίας Νάπας κ. Σταύρος Καραμοντάνης αφού συνεχάρη θερμά τον Παύλο για τηνκατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες δήλωσε πως «αυτή η εξαιρετικήεπίτευξη όχι μόνο εδραιώνει τη θέση του στην ιστορία του κυπριακού αθλητισμού, αλλά επίσης αποτελείπαράδειγμα του πνεύματος αποφασιστικότητας, επιμονής και αριστείας που εκτιμούμε βαθιά στηΜαρίνα Αγίας Νάπας».

Για τον κ. Καραμοντάνη η συνεργασία της Μαρίνας Αγίας Νάπας με τον Παύλο Κοντίδη «είναι απόδειξη της κοινής μας δέσμευσης να κατακτήσουμε την κορυφή της διεθνούςεπιτυχίας» ενώ δεσμεύτηκε για τη συνέχιση αυτής της συνεργασίας.

«Είμαστε περήφανοι που τονυποστηρίξαμε σε αυτό το αξιόλογο και μοναδικό ταξίδι διάκρισης, και ανυπομονούμε να συνεχίσουμεαυτή τη συνεργασία, καθώς επιδιώκουμε πολλά ακόμη ιστιοπλοϊκά ταξίδια μαζί» κατέληξε ο CEO τουΟμίλου Καραμοντάνη.Η εκδήλωση αυτή επιβεβαίωσε για ακόμη μια φορά προσήλωση της Μαρίνας Αγίας Νάπας στη στήριξηαθλητών που τιμούν με τις επιτυχίες τους την Κύπρο και τους ανθρώπους της.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Παύση Οδυσσέα: Σήμερα η απόφαση του Ανωτάτου Συνταγματικού Δικαστηρίου - Τα δύο σενάρια

• Έφη Ξάνθου στο «Τ»: Οι προτάσεις που δέχθηκε από κόμματα - Ο λόγος που επέλεξε το Volt

• Αφορά γονείς: Αυτοί έλαβαν εφάπαξ 150 ευρώ - Αναλυτικά όλα τα επιδόματα για τους μαθητές - Οι δικαιούχοι και τα ποσά

• Επιστρέφουν οι βροχές: Πότε και σε ποιες περιοχές αναμένονται - Αναλυτικά η πρόγνωση



Απολύθηκε ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης- «Συντονισμένη προσπάθεια φαγώματός μου»

Απολύθηκε ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης- «Συντονισμένη προσπάθεια φαγώματός μου»

Την απόφασή του στο αίτημα του Γενικού Εισαγγελέα για παύση του Οδυσσέα Μιχαηλίδη από τη θέση του Γενικού Ελεγκτή ανακοίνωσε σήμερα το Ανώτατο Συμβούλιο. Με ομόφωνη απόφαση παύεται άμεσα ο Γενικός Ελεγκτής από τα καθήκοντά του. Η απόφαση αυτή είναι τελεσίδικη. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top