Συνεχίζονται οι συλλήψεις για τα επεισόδια στο «Άλφαμεγα» - Στα χέρια της Αστυνομίας 22χρονος

Συνεχίζονται οι συλλήψεις για τα επεισόδια στο «Άλφαμεγα» - Στα χέρια της Αστυνομίας 22χρονος

Έναν 22χρονο ύποπτο συνέλαβε την Τετάρτη η Αστυνομία, ενώ δυο ακόμη πρόσωπα καταζητούνται, σε σχέση με τα επεισόδια της περασμένης Κυριακής στο γήπεδο «Άλφαμεγα».

Σύμφωνα με το ΤΑΕ Λεμεσού, ο 22χρονος φέρεται ως ένα από τα πρόσωπα που εισήλθαν παράνομα στο γήπεδο, παραβιάζοντας είσοδο του, ενώ εξασφαλίστηκαν τα στοιχεία δυο ακόμη προσώπων, εναντίον των οποίων εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης.

Η Αστυνομία συνεχίζει τις εξετάσεις για εξασφάλιση των στοιχείων άλλων 26 προσώπων που καταγράφηκαν από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του γηπέδου.

Νωρίτερα σήμερα τέθηκαν υπό 4ήμερη κράτηση τρεις ακόμη ύποπτοι, 35, 23 και 25 χρόνων, ενώ υπό 7ήμερη κράτηση τελούν, από χθες, δύο 17χρονοι, ένας 18χρονος και ένας 21χρονος, οι οποίοι συνελήφθηκαν, το βράδυ της Κυριακής, έξω από το Σύνδεσμο Φιλάθλων της ΑΕΛ.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Βαθαίνει» η «κόντρα» Αβέρωφ-Παπαδόπουλου: Στο επίκεντρο ο Οδυσσέας – Οι ανταλλαγές σχολίων στο «Χ»

«Βαθαίνει» η «κόντρα» Αβέρωφ-Παπαδόπουλου: Στο επίκεντρο ο Οδυσσέας – Οι ανταλλαγές σχολίων στο «Χ»

Η προεκλογική αντιπαράθεση ανάμεσα στον πρόεδρο του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλο και τον τέως πρόεδρο του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου μεταφέρθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με φόντο τον Οδυσσέα Μιχαηλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE