Βανδάλισαν τα γραφεία της ΙΣΟΤΗΤΑΣ - Ψάχνουν τους δράστες - Δείτε φωτογραφία

Βανδάλισαν τα γραφεία της ΙΣΟΤΗΤΑΣ - Ψάχνουν τους δράστες - Δείτε φωτογραφία

Άγνωστοι βανδάλισαν με συνθήματα τα γραφεία του Αστυνομικού Σώματος ΙΣΟΤΗΤΑ που βρίσκονται στην Αγλατζιά κοντά στο Αρχηγείο Αστυνομίας.

Με σύνθημα «αν κοπούν οι μετακινήσεις θα αρχίσετε μετακομίσεις» οι άγνωστοι έστειλαν το δικό τους ποδοσφαιρικό μήνυμα για τις μετακινήσεις φιλάθλων.

Στο σημείο κλήθηκαν μέλη των Αρχών, οι οποίοι χτενίζουν την περιοχή ψάχνοντας τους δράστες.

Ο Πρόεδρος της ΙΣΟΤΗΤΑΣ, Νίκος Λιοζίδης μιλώντας στο ThemaOnline, ανέφερε ότι «γίναμε μάρτυρες σήμερα «ζωγραφιάς – βανδαλισμού» στα γραφεία μας στη Λευκωσία από ανεγκέφαλους που θεωρούν τον εαυτό τους εγκληματικά στοιχεία»

«Η Συντεχνία ΙΣΟΤΗΤΑ δε φοβάται τις απειλές φίμωσης από την Πολιτεία, άρα να ξέρουν όλοι ότι οι «ζωγραφιές – βανδαλισμοί» δε μας φιμώνουν αλλά μας κάνουν πιο αυθεντικούς και πιο διεκδικητικούς»

Δείτε φωτογραφία:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα; Τα σενάρια για ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και οι ισορροπίες που καλείται να διαχειριστεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα; Τα σενάρια για ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και οι ισορροπίες που καλείται να διαχειριστεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Η συζήτηση για τον επικείμενο ανασχηματισμό, αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη ένταση στους πολιτικούς διαδρόμους, τις τελευταίες ημέρες. Παρά το γεγονός ότι ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, επιχείρησε μέσω της συνέντευξής του στην εφημερίδα «Καθημερινή» να υποβαθμίσει το θέμα, οι πληροφορίες, οι εκτιμήσεις και οι πολιτικές αναγνώσεις συνεχίζουν να τροφοδοτούν, ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον παρασκήνιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE