Νέο bug στα iPhone «κρασάρει» αυτή την εφαρμογή - Η προσωρινή λύση που θα σας σώσει

Νέο bug στα iPhone «κρασάρει» αυτή την εφαρμογή - Η προσωρινή λύση που θα σας σώσει

Το iOS 18 κυκλοφόρησε στα iPhone την περασμένη Τρίτη και φαίνεται ότι και φέτος, οι χρήστες των τηλεφώνων ήρθαν αντιμέτωποι με διάφορα bugs. Ένα από αυτά αφορά την εφαρμογή των μηνυμάτων και σίγουρα θα πρέπει να προσέχετε, ειδικά αν ανταλλάζετε με τους φίλους σας “watch faces”.

Πιο συγκεκριμένα, όπως μεταφέρει το GSMarena, το iOS 18 έχει ένα νέο bug και αυτή τη φορά έχει να κάνει με την ανταλλαγή των watch faces. Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, αν ένας χρήστης χρησιμοποιεί Apple Watch, έχει τη δυνατότητα να στείλει έτοιμη την αρχική οθόνη του ρολογιού του σε έναν άλλον μέσω των μηνυμάτων.

Αυτή η λειτουργία υπάρχει χρόνια, αλλά από τη στιγμή που έφτασε το iOS 18, αν κάποιος στείλει ένα watch face σε άλλον κάτοχο iPhone, τότε η εφαρμογή των μηνυμάτων “κρασάρει”. Το crash συμβαίνει ότι ο παραλήπτης προσπαθεί να κάνει reply στον αποστολέα του watch face.

Αν δεν απαντήσει στο μήνυμα, τότε όλα κυλούν ομαλά, όμως, αν απαντήσει, με οποιοδήποτε μήνυμα, τότε η εφαρμογή κολλάει εντελώς. Μάλιστα, το crash δεν συμβαίνει μόνο στον παραλήπτη, αλλά και στον αποστολέα του watch face.

Μια προσωρινή λύση είναι να διαγράψετε εντελώς τη συνομιλία με το πρόσωπο που σας έστειλε το watch face, αν και υπάρχουν πιθανότητες να μη συμβεί ούτε αυτό, καθώς η εφαρμογή των μηνυμάτων κολλάει εντελώς. Να σας πούμε σε αυτό το σημείο, ότι αν διαγράψετε τη συνομιλία, τότε θα χαθούν όλες οι συζητήσεις σας με το άλλο άτομο, όπως συνημμένα αρχεία, φωτογραφίες και βίντεο.

Κατά πάσα πιθανότητα θα έρθει το “fix” σύντομα από την Apple, αλλά έως τότε καλό θα ήταν να προσέχετε και να μην απαντήσετε σε κάποιο μήνυμα αν κάποιος άλλος σας στείλει ένα watch face.

ΠΗΓΗ: Unboxholics.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Τα 50χρονα, το «κράτος μαφία» και οι εσωκομματικές διαφοροποιήσεις που άνοιξε το πόρισμα, για τον Νίκο Αναστασιάδη

ΔΗΣΥ: Τα 50χρονα, το «κράτος μαφία» και οι εσωκομματικές διαφοροποιήσεις που άνοιξε το πόρισμα, για τον Νίκο Αναστασιάδη

Όταν την περασμένη εβδομάδα, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΔΗΣΥ, Δημήτρης Δημητρίου, προέβαινε στη δήλωση ότι θα ήταν καλό ο Νίκος Αναστασιάδης να διευκολύνει το κόμμα και να απέχει από τα συλλογικά όργανα, ερωτηθείς κατά τη διάρκεια του podcast Legal Matters και κληθείς να σχολιάσει την τοποθέτηση του Χρίστου Πουργουρίδη, ελάχιστοι αντιλήφθηκαν ότι εκείνη τη στιγμή άνοιγε μια συζήτηση την οποία η Πινδάρου προσπαθούσε εδώ και μήνες να κρατήσει πίσω από κλειστές πόρτες.

BEST OF TOTHEMAONLINE